OMV şi Chef Samuel le Torriellec prezintă 3 noi reţete în restaurantele VIVA

1
2407

OMV continuă colaborarea cu Chef Samuel le Torriellec şi prezintă în exclusivitate 3 noi reţete. Acestea vor fi disponibile în restaurantele VIVA, în toate staţiile OMV. E vorba despre Barbeque Pork Gourmet, Rib Supreme și Tarta Grand Pere.

Restaurantele VIVA se găsesc în cadrul benzinăriilor OMV şi transformă experienţa de alimentare cu benzină într-o experienţă culinară gourmet. Colaborarea dintre Samuel le Torriellec şi OMV a început în luna aprilie a acestui an, când bucătarul crea 3 reţete pentru OMV. Cele 3 produse noi se pot găsi în toate restaurantele VIVA. Chef Samuel a creat sandwichurile şi tarta inspirându-se din amintirile sale din copilărie.

Barbeque Pork Gourmet este un sandwich cu carne de porc, iar Rib Supreme este un sandwich cu carne de vită. Tarta Grand Pere este un produs de patiserie franţuzească, o tartă clasică cu fructe şi arome dulci. Noile produse se găsesc în toate staţiile OMV şi restaurantele VIVA, iar cei 318 bucătari VIVA Cafe le realizează sub ghidajul lui Samuel le Torriellec.

Cunoscut ca o figură interesantă, bucătarul francez are experienţa unor restaurante cu stele Michelin din Paris şi este un amator de sporturi extreme. O figură simpatică, dar şi dură datorită tatuajelor de pe mâini Chef Samuel este în România de 10 ani şi a colaborat cu restaurantul Loft. Are o experienţă şi în domeniul patiseriei şi a lucrat aproape de Master Chefi din Sudul Franţei.