Câştigătorul sezonului 4 „Chefi la Cuţite” este Andrei Olteanu din echipa lui Sorin Bontea; Iată meniul propus!

0
4553

În urma ediţiei de aseară a finalei sezonului 4 al emisiunii „Chefi la Cuţite” avem un nou câştigător al premiului de 30.000 de euro şi anume pe Andrei Olteanu. Acesta face parte din echipa lui Sorin Bontea, deşi recunosc că am fost păcălit de promo-ul în care chef-ul spărgea şi dărâma totul şi am crezut că va câştiga Sorin Dumitrescu. Hai să vedem care e meniul câştigător.

Pe 28 noiembrie, marţi seara se încheia sezonul 4 din înflăcăratul show „Chefi la Cuţite”. Am avut de toate: un Scărlătescu mai slab (la kilograme doar), un Florin Dumitrescu mai matur şi chiar o participare haioasă a lui Mihai Bendeac. În finală au ajuns totuşi Andrei Olteanu, reprezentantul echipei lui Sorin Bontea, versus Mihai Necula şi Silvian Hârâială, elevii lui Sorin Dumitrescu.

Pentru a doua oară din aceste 4 sezoane, chef Cătălin Scărlătescu nu a avut om în finală. Toţi concurau pentru premiul de 30.000 de euro, iar proba finală a implicat realizarea unui meniu complet, cu starter (aperitiv), fel principal şi desert). Pentru a câştiga Andrei Olteanu a avut uriaşul atuu al includerii în echipa sa a lui Florian Lazăr şi Mihai Ionescu, de la echipa mov, dar şi pe Ionuţ Chiriţoiu de la echipa verde.

La aperitiv au fost servite Scoici Saint Jaques și King Crab în sos de cocos, cu ciuperci shimeji. La felul principal au urmat dorada, cu piure cu usturoi şi sos de creveţi.

Lovitura de graţie a fost desertul: un mousse de ciocolată, mousse de zmeură şi sosul de mango. Florian Lazăr a fost arhitectul acestei creaţii şi mulţi pun pe seama sa victoria de fapt (a fost implicat şi la dorada).

Câştigătorul Andrei Olteanu a recunoscut de altfel că nu îi place să facă deserturi, lăsând treaba pe mâna fostului rival. Chef Sorin Bontea nu este la prima victorie cu echipa sa, câştigând şi primul sezon al emisiunii „Chefi la Cuţite”, cu Cristian Şerb. Câştigătorul actual, Cristian Olteanu Andrei, este un tânăr de 26 de ani din Tecuci, care se remarcă prin tatuaje, frizura şi barba inedită.

Sursa foto: Facebook Chefi la Cutite/ Mihai Stetcu