Burger King lansează „KFG”, atacând KFC cu o nouă reclamă (Video)

0
1691

După ce a petrecut ultimele luni trollând McDonald’s, Burger King revine cu o reclamă ce trollează KFC. De această dată într-o reclamă de 26 de secunde vedem un personaj îmbrăcat precum Colonelul Sanders, dar cu coroana şi faţa „regelui” BK.

Apare şi numele „KFG”, care face referire la „King of Flame Grilling”. Se face reclamă la noul sandviş cu pui la grill, roşii, salată şi sos Honey Mustard. Noile sandvişuri au fost lansate azi în locaţiile KFC din Statele Unite şi vor ajunge şi internaţional în curând. Va fi permanent în meniuri şi costă 4.99 dolari.

Burger King a devenit agresivă cu reclamele în ultima vreme, având inclusiv un spot cu Andy Warhol la Superbowl. În decembrie le permitea clienţilor să îşi cumpere burgeri Whopper la doar 1 cent dacă se aflau lângă un restaurant McDonald’s când îl comandau din aplicaţie. Au dat la schimb şi burgeri contra Mac Coins aniversare de la McDonald’s şi recent au avut o campanie în Europa, în care vindeau numai „Not Big Mac-uri” în meniu.

Toate pe fondul unei reveniri puternice în Europa Centrală şi de Est, care va include şi noi locaţii în România. În Cehia s-au deschis deja restaurante noi.