Keurig lansează un aparat cu capsule care face cocktailuri, bere

1
3200

În ultimii ani aparatele de făcut cafea şi espressoarele cu capsule au devenit tot mai performante şi mai aproape de experienţa de la cafenea. Acum vor să bată şi barurile la cocktailuri, ceea ce se vede prin noul aparat Keurig. Acesta prepară cocktailuri tot pe bază de capsule, celebrele pods.

Keurig şi Anheuser-Busch speră să aibă la fel de mult succes cum au avut cu pods-urile de cafea. De această dată au de gând să ne ofere cocktailuri deja amestecate şi chiar bere cu arome variate. Gama se numeşte Drinkworks şi primul său produs este Drinkworks Home Bar by Keurig. Electrocasnicul are designul clasic Keurig, cel văzut la cafetiere şi espressoare. Există şi o aplicaţie companion pentru iOS şi Android, care vă permite să controlaţi de pe telefon întregul procedeu.

Telefonul se conectează via Bluetooth la aparatul de cocktailuri şi puteţi controla schimbarea de pod-uri şi rezolva blocajele şi problemele. Aparatul incldue şi un touchscreen pentru control fără telefonul mobil. Maşinăria costă 299 de dolari, iar fiecare capsulă costă 3.99 dolari, sau 15.99 dolari dacă luaţi un pachet de 4. 15 cocktailuri sunt disponibile la debut, inclusiv Margarita, Mojito, Moscow Mule şi Long Island Ice Tea.

Fiecare pod are un cod de bare unic, pe care aparatul îl scanează pentru a stabili temperatura ideală şi nivelul de carbonatare. Durează 50 de secunde să facă un Moscow Mule şi 25 secunde să facă o Margarita. Voi trebuie să umpleţi aparatul cu apă şi să cumpăraţi un recipient cu CO2 pentru carbonatare. Din fericire produsul vine cu un recipient de gen la pachet, bun pentru 15-18 băuturi. Deocamdată toate acestea se vând doar în St Louis, SUA.

Jumătate din farmecul unui cocktail este pregătirea totuşi şi artificiile barmanului, deci nu văd un viitor strălucit pentru acest aparat.