Azuga Nepasteurizată îţi oferă un ARO M461 recondiţionat la concurs

0
2042

Multe companii şi branduri sărbătoresc Centenarul în moduri cât mai inedite, iar Azuga a ales să ofere fanilor săi o maşină ARO recondiţionată. E vorba despre un ARO M461 care a fost recondiţionat pentru a fi cât mai apropiat de varianta originală. Aflaţi mai jos cum îl puteţi câştiga.

Azuga Nepasteurizată debuta anul trecut ca o bere artizanală gândită pentru generaţia din ziua de azi. Cine cumpără acest tip de bere în următoarea lună poate câştiga maşina ARO, prin înscriere în tragerea la sorţi. Campania ţine până pe 10 decembrie şi are rolul de a uni două branduri româneşti respectate sub aceeaşi umbrelă: Azuga şi ARO.

Pentru a putea fi înscris la concurs trebuie să cumpăraţi o Azuga Nepasteurizată din localuri partenere din Bucureşti sau Cluj-Napoca, sau din magazinele Carrefour din ţară.

Apoi trebuie să înscrieţi lozul promoţional sau bonul fiscal pe www.bere-azuga.ro. Tragerea la sorţi are loc pe 13 decembrie 2018. Azuga Nepasteurizată este o bere artizanală, produsă în stilul Marzen. Se bazează pe ingrediente naturale de calitate. Aroma sa e pe bază pe malţ blond, uşor prăjit, cu note florale de hamei şi o uşoară aroma fructată.

Carbonatarea este moderată şi gustul este o combinaţie de gust intens, malţ şi hamei uşor amărui. Azuga este produsă acum sub tutela Ursus Breweries, lider pe piaţa locală de bere, cu afaceri de 1.71 miliarde de lei în 2017. Anul trecut devenea pare a grupului Asahi.