KFC a inventat un sandviş din gogoşi cu pui Crispy

0
2163

Dacă vi se părea inedit hot dog-ul de la KFC, staţi să vedeţi acum noutate! Lanţul puiului prăjit a inventat un sandviş din două gogoşi glazurate între care se află pui Crispy Strips. Pentru început preparatul e disponibil doar în SUA, în 40 de restaurante.

Clienţii pot comanda o combinaţie între pui prăjit şi gogoşi, dar şi un sandviş cu două pui bucăţi de prăjit înfipte între două gogoşi glazurate. Meniul se numeşte „Chicken and Donuts” şi nu surprinde, pentru că vine de la poporul care a inventat „Chicken and Waffles”, deşi a dat vina pe francezi pentru asta. Clienţii pot alege între un coşuleţ cu aripioare de pui şi una sau două gogoşi şi sandvişul de mai sus.

Prima variantă costă 5.50 dolari, în versiunea cu o gogoaşă şi 7.50 dolari pentru cea cu două gogoşi. Sandvişul trăznit este 6 dolari, iar un „Combo Meal” este 8 dolari. Mai mult de atât, cei care intră într-un KFC pot adăuga o gogoaşă la orice meniu pentru doar 1 dolar extra. Totul e în fază de test, iar KFC evaluează răspunsul publicului la această combinaţie.

Sună a mâncare perfectă pentru mahmureală sau imediat după ce ai băut noaptea. E foarte important de precizat că gogoşile vor sosi la restaurante deja pregătite şi când clientul le comandă ele vor fi scufundate în prăjitoarele speciale şi glazurate în vanilie pentru a fi fierbinţi şi proaspete. Lumea e deja polarizată în social media şi aparent KFC s-a inspirat din preparate din San Diego, Portland şi Philadelphia, unde lumea chiar mănâncă pui şi gogoşi împreună.