KFC deschide un restaurant nou în Alba-Iulia, lansează meniuri cu sos Teriyaki

2
2862
KFC Meniu Sos Teriyaki
KFC Meniu Sos Teriyaki

KFC România plănuieşte să deschidă un nou restaurant în Alba-Iulia, scria Ziarul Unirea. Această locaţie nu are încă o amplasare clară, dar sursele afirmă că debutul este bătut în cuie pentru la toamnă.

Dacă totul merge bine aceasta ar fi locaţia cu numărul 73 a lanţului care vinde pui prăjit şi preparate derivate. Deocamdată KFC ia în calcul închirierea unui spaţiu în centrul comercial Alba Mall, sau alte zone centrale din oraş cu „vad”. În acest moment lanţul american deţine peste 15.000 de restaurante în peste 100 de ţări, majoritatea în Statele Unite.

Şi pentru că tot vorbim despre noutăţi, KFC a inaugurat recent meniul Crispy Strips cu sos Teriyaki. Din ce am înţeles sosul se poate solicita şi la alte preparate din pui sau alte meniuri. Tot în ultima săptămână KFC România a inaugurat un Coffee Corner nou, dar a lansat şi un serial destinat adolescenţilor şi axat pe social media, SOCIAL ME.

Perioada următoare se anunţă ocupată, fiind planuri nu doar pentru un restaurant în Alba-Iulia, ci şi pentru unul în Satu Mare.