KFC România inaugurează al doilea Coffee Corner din centrul Capitalei

1
1600

KFC România a anunţat astăzi inaugurarea celui de-al doila Coffee Corner din centrul Capitalei. Locaţia a necesitat o investiţie de 65.000 de euro şi se află în interiorul restaurantului KFC Dorobanţi. Avem mai multe detalii mai jos.

În meniu se află evident cafeaua Seattle’s Best Coffee, proaspăt măcinată, dar şi produse de viennoiserie, precum croissant, pain au chocolat, Stracciatella mousse sau Cheesecake cu topping de ciocolată sau afine. Acest Coffee Corner este destinat celor care vor să îşi înceapă ziua cu o cafea proaspătă şi să se răsfeţe cu ceva dulce pentru extra energie.

Pasionaţii de cafea au la dispoziţie Espresso, Americano, White Americano, Mocha, Caramel Latte sau Cappuccino. Atunci când e prea cald afară, un Iced Latte vă va veni în ajutor, preparat de barista-ul specializat KFC. Este un produs răcoros şi aromat, plin de savoare, cu caramel sau vanilie. Noul KFC Coffee Corner Dorobanţi foloseşte cea mai nouă generaţie de echipament pentru prepararea cafelei şi clienţii sunt serviţi în vase de porţelan aici.

Cafeaua Seattle’s Best Coffee este vedeta, fiind pregătită de către un barista specializat, folosind o maşină de cafea semiautomată. Celălalt KFC Coffee Corner se află în Unirea Shopping Center în centrul Bucureştiului.