KFC îşi lansează propria platformă de comenzi online: delivery.kfc.ro

1
8576
KFC Delivery platforma livrare
KFC Delivery platforma livrare

După ce a lansat propriul serviciu de livrări de mâncare, KFC Delivery, acum KFC lansează şi propria platformă de comenzi online. Începând din această săptămână puteţi accesa delivery.kfc.ro pentru a comanda bucket-uri, Crispy Strips şi sandwichuri cu pui prăjit. Avem detalii mai jos.

În acest moment clienţii au 3 variante pentru a comanda preparate KFC: site-ul mai sus menţionat, call center şi platformele partenere de livrare de mâncare. Noua platformă oferă o experienţă mai facilă şi intuitivă de a comanda mâncare şi face totul mai rapid. Şi ca la orice debut, există şi o serie de oferte speciale, dedicate doar acestei platforme. Deocamdată a fost inaugurată doar în Bucureşti, iar comenzile online se livrează prin serviciul KFC Delivery.

Odată intrat pe platformă, trebuie doar să introduci Strada şi Numărul şi vei afla dacă eşti în zona de livrare. Apoi vei vedea cel mai apropiat restaurant de tine, timpul estimat de livrare, programul şi comanda minimă. Există şi o taxă de livrare de 4.99 lei pentru comenzi sub 70 lei şi livrare gratuită pentru peste 70 lei. Se poate crea şi cont de utilizator. Există şi o secţiune de feedback, „Cum a fost ultima livrare”. Având în vedere pandemia în care ne aflăm, livrarea este cea mai bună idee acum, nu mersul la restaurant.

KFC Delivery a debutat în 2017 şi a început cu 2 restaurante din Capitală, fiind extins la 79 de locaţii în 32 de oraşe. Platforma digitală va contribui şi mai mult la evoluţia sa. KFC este operat la noi de către Sphera Franchise Group S.A., cel mai mare francizor de la noi, care deţine şi brandurile Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.