KFC a lansat The Croppers, serial care se poate consuma pe smartphone, pe verticală + un bucket nou

1
2973

KFC a devenit deja o forţă când vine vorba despre mini seriale pentru adolescenţi, lansate pe piaţa locală. Până acum am putut vedea de la ei Social Me, Friendzone şi Random, iar acum apare The Croppers, un serial cu o abordare diferită. El este gândit pentru a fi vizionat pe verticala smartphone-ului şi vine la pachet cu bucket-uri şi preparate speciale KFC.

KFC a lansat în această săptămână The CROPPERS, un nou serial #pebune, marca proprie. Acesta este primul proiect transmedia local al unui brand, care redefineşte platforma Social Entertainment Channel, realizată special pentru KFC România. Serialul are ca temă falsitatea şi validarea din social media a tinerilor din ziua de azi. Personajele din acest proiect cinematografic răzbat şi dincolo de serial, iar personajul principal Lia are şi propriul său podcast pe Spotify. The CROPPERS are de fapt o întreagă serie de podcasturi dedicate pe Spotify.

THE CROPPERS are 4 episoade şi permite publicului să vadă serialul în două perspective, în funcţie de orientarea terminalului: landscape sau portret. Puteţi viziona episoadele pe YouTube, Facebook şi IGTV. Mesajul este următorul: fii #pebune, nu perfect şi nu mai alerga după like-uri şi love-uri, ci după prietenie reală.

Pentru a face teasing serialului KFC lansase un experimental social, promovând un business, The Croppers, serviciu de cosmetizare a imaginii din social media. Serviciul a stârnit discuţii şi controverse în spaţiul public. În plus a fost lansat şi un nou produs în oferta restaurantelor KFC, The CROPPERS Bucket, ediţie limitată, disponibil doar pe durata campaniei (între 1 şi 30 iunie 2020, în limita stocului disponibil). Un astfel de bucket costă 42 de lei şi include 6 Crispy Strips, 8 Hot Wings, 2 porţii mari de cartofi şi 2 băuturi răcoritoare la 0.5 litri, plus sos la alegere.

În ultimele zile a sosit şi noul Smart Menu accesibil la KFC, care aduce 2 Crispy Strips, 3 Hot Wings şi cartofi prăjiţi, plus sos şi băutură la 0.4 litri, la preţul de 17.5 lei. Le găsiţi la Delivery aici.