Street Food Festival ajunge la Galaţi în acest weekend, cu bunătăţi din Italia şi India

1
1409

Street Food Festival revine în Galaţi în acest weekend, cu o nouă ediţie, care are loc în Grădina Publică. Se desfăşoară între 1 şi 4 octombrie 2020 între orele 12:00 şi 23:00, printr-un parteneriat între Primăria Municipiului Galaţi şi agenţia Why Not & Flavours. Avem detalii mai jos.

S-a lucrat în ultimele luni pentru a găsi o soluţie potrivită pentru a ţine acest eveniment pe timp de pandemie. În primul rând va fi un eveniment la o scară mai mică, în condiţii de siguranţă. Aflăm că accesul se va face controlat pe o secţiune delimitată din parc, iar numărul maxim de participanţi va fi limitat la 500 de persoane în acelaşi timp. Evident se vor respecta măsurile de distanţare fizică şi vor exista multiple staţii cu dezinfectanţi.

Numărul de food truck-uri va fi mai mic decât anul trecut, dar totuşi nu va lipsi varietatea. Veţi putea deguta paste, burgeri, burrito, cannoli, mâncare indiană, alături de limonadă, bere şi vinuri. E programat şi divertisment muzical, cu un lineup de DJ ce include nume ca DEX, Smurf şi Vlad Dobrescu, plus alte surprize. Dacă prindeţi IndiVan pe acolo vă recomand să încercaţi Butter Chicken, servit probabil din farfurii comestibile. Aveţi grijă pentru că e foarte picant, dar şi foarte aromat.

Vor fi băuturi reci, dar şi decoruri colorate pentru a face cele mai bune fotografii pentru Instagram. Street Food Festival a avut loc doar în Cluj-Napoca pe parcursul verii, iar acum ajunge la Galaţi pentru a treia oară. Apropo am aflat că Galaţiul are şi Street Food Alley, primul proiect de street food permanent din România. Până acum au confirmat participarea IndiVan, Chicken Cone, Romanian Burger, Arome Healthy Bar.