KFC lansează sandwichul cu pui prăjit şi sos de murături: Pickle Fried Chicken

0
1284

În încercarea eternă de a concura hamburgerii cu chicken burgerii lor, cei de la KFC au introdus un nou element în ecuaţie: murăturile. Aşa s-a născut noul KFC Pickle Fried Chicken, care în ciuda numelui nu include murături, ci un sos special pe bază de aromă de murături.

Această combinaţie a sosit în urma faptului că tot mai mulţi clienţi au solicitat extra murături pe sandwichurile lor. Între două chifle se află puiul prăjit şi crocant, cu cele 11 arome speciale. Noutatea este sosul de murături, realizat cu note de ceapă şi usturoi, dar şi zer. Este o ediţie limitată, disponibilă doar în SUA deocamdată din 25 iunie. Va dura doar câteva săptămâni oferta.

Iniţial KFC a dorit să pună extra murături sau legume pe sandwich, dar a decis până la urmă să inventeze un sos pe bază de dill şi oţet, plus aromele menţionate mai sus. Lor li se adăugă şi ceva ardei în combinaţie. Noul sos va fi găsit pe sandwichurile Crispy Colonel Sandwich, Extra Crispy Tenders, Chicken Littles şi Extra Crispy Chicken.

Nu e prima oară când KFC încearcă experimente de gen, în 2015 fiind lansat puiul prăjit Nashville Hot, sau meniurile cu aromă afumată de barbecue. A existat şi un meniu Barbecue Honey Mustard chiar. Aşteptăm extra sosul murat şi la noi.