KFC România lansează preparate şi meniuri cu sos Teriyaki

1
6959

Sosul teriyaki este cea mai nouă aromă lansată de KFC România pentru produsele sale. Scriam despre acest lucru cu câteva zile în urmă, văzând promo-uri TV, iar acum a devenit oficial: avem 4 sortimente noi la KFC, toate cu sosul cel nou.

E vorba despre Crispy Strips Teriyaki, Twister Teriyaki, Salata Teriyaki şi Orezul Teriyaki. Teriyaki este o raritate şi sincer să fiu la nivel de fast food în România nu am văzut să fie regăsit în alte părţi decât la Subway şi unele locaţii cu specific asiatic. Orezul Teriyaki se remarcă la KFC, ca o alternativă mai sănătoasă la produsele clasice fast food, incluzând legume marinate, salata proaspătă iceberg, seminţe de susan şi celebrul sos.

Noile reţete au fost dezvoltate de către un chef local, dorind să ofere un nou gust fanilor brandului. Reţeta celebră de pui prăjit a rămas neschimbată, doar sosul este noutatea. Crispy Strips şi Twister primesc această abordare pentru că sunt cele mai îndrăgite produse KFC din România. Veţi putea degusta preparatele aceastea în toate restaurantele KFC din ţară, în intervalul iulie – august 2018.

Sosul Teriyaki este în general dulce, dar poate fi şi picant, în diferite interpretări. Uneori în compoziţia sa intră suc de ananas, care are rolul de a oferi extra dulceaţă, dar şi a macera mai bine carnea, prin enzimele sale speciale. Teriyaki mai este şi numele unei tehnici japoneze de gătit, în care preparatele sunt pregătite la grătar sau prăjite în sos de soia, zahăr şi condimentul mirin.