Kinder sărbătoreşte 50 de ani pe 14 octombrie, cu activităţi pentru cei mici

0
2851

Nu ştiu cu ce asociaţi voi Kinder, dar eu îmi amintesc că atunci când eram mic deschideam un ou Kinder în fiecare duminică. Erau ouă trimise din Italia la set de câte 6 de părinţii mei, dar pentru a nu fi lacom, bunica mi le dădea câte unul pe weekend. Era un întreg ritual, de construire a jucăriei duminică dimneaţa şi evident de savurare a ciocolatei. Acum aflu că brandul Kinder a împlinit 50 de ani şi are activităţi speciale programate.

Kinder aniversează 50 de ani de existenţă la nivel global, iar fanii de toate vârstele sunt aşteptaţi la aniversarea de pe 14 octombrie. Are loc de la ora 14:00 în Piaţa Universităţii. Sub numele de #Kinder50Ani vor avea loc activităţi şi jocuri pentru cei mici. Gaşca Zurli, Magicianul Robert Tudor, Selly şi alţi invitaţi surpriză sunt acolo pentru cei mici.

Gazda evenimentului va fi Robert Tudor, un magician foarte iubit de către juniori, care va susţine un spectacol. Va avea loc un moment de improvizaţie alături de cei mici, dar şi un spectacol cu baloane de săpun. Gaşca Zurli pune în scenă un spectacol magic de imaginaţie, iar vloggerul Selly îşi va întâlni fanii. Kinder pornea la drum în 1968 în oraşul Alba din Italia.

Michele Ferrero, fiu de ciocolatier a dorit să creeze o ciocolată pentru cei mici, cu extra lapte şi mai puţin cacao. Brandul Kinder a ajuns să fie prezent în 125 de ţări, sub diferite forme, de la batonul cu cereale Kinder Country la Felie de Lapte, o gustare bună pentru dimineaţa sau Kinder King, care e preferatul meu, datorită cremei. Nu uităm nici de haioşii Hippos, cel mai crocant preparat Kinder.