KUTT Takara Santoku este cuțitul vedetă din bucătărie, pe care îl poți avea acum cu 50% reducere folosind codul DEGUSTAM50

0
1781
KUTT

Dacă ne-ați urmărit în ultima săptămână, atunci cu siguranță ați descoperit și materialul video pe care l-am realizat aici la Degustăm.ro. V-am prezentat două rețete delicioase și simplu de preparat cu ajutorul cuțitelor în stil japonez de la KUTT.ro. Aceste cuțite se bucură de o ofertă specială până la final de lună mai. Astfel, la utilizarea codului promo DEGUSTAM50 primești 50% extra reducere pentru toate cuțitele din portofoliul magazinului, cât și pentru tocătoare sau șorțuri.

Materialul video despre care v-am povestit mai sus l-a avut ca invitat special pe Denis Țîmălaru de la Chefi la Cuțite. Acesta ne-a gătit somon cu salată de crudități și piept de rață cu piure de sfeclă. Denis s-a folosit de cuțitele KUTT pentru a pregăti aceste delicioase rețete, atât de cuțitul bucătarului Hikari Chef disponibil acum pentru doar 99.5 lei folosind codul mai sus menționat, dar și de modelul Takara Santoku.

Cuțit KUTT Takara Santoku

Acest cuțit Takara Snatoku este vedeta din bucătărie, unul pe care Denis îl recomandă în special pentru tocat, deși se descură de minune la multe acțiuni din procesul de preparare. Vine cu o lamă de 7 inch fabricată din oțel inoxidabil german și este rezistentă la coroziune. De asemenea, oferă o duritate superioară și livrează o rezistență superioară comparativ cu alte produse de pe piață.

kutt

Takara Santoku este este un cuțit mai scurt decât modelul Hikari Chef și reprezintă o alternativă versatilă pentru un cuțit clasic. Este și mai ușor, mai subțire. De asemenea cuțitul este recomandat atât dreptacilor, cât și stâgnacilor. Lama subțire și ascuțită poate felia abil alimentele, fără acel gest de tragere. Taie perfect și uniform carnea și legumele sau fructele în orice direcție.

Așa cum vedeți, cuțitul de față KUTT are și mâner din lemn (de nuc), având în componență materiale premium. Mânerul se potrivește de minune în palma mâinii și livrează un confort sporit și manevrare rapidă. Modelul în cauză Takara Santoku vine la pachet într-o cutie arătoasă. Astfel poate fi oferit și cadou unui pasionat de arta culinară. De asemenea, include cadou o cârpă de curățare și un masat de 8 inch pentru ascuțire și păstrarea cuțitului în formă maximă mai mult timp.

Identic este și modelul Akira Santoku care în loc de un masat, oferă un cadou diferit. Și anume un săpun metalic pentru îndepărtarea mirosurilor de pe mâini și o protecție pentru degete. Dacă folosești codul DEGUSTAM50 poți cumpăra cuțitul Takara Santoku cu o reducere de 50%, prețul scăzând de la 299 lei, la 149.5 lei. Același preț de 149.5 lei se aplică și pentru varianta Akira folosind codul în cauză.

De asemenea, aflați că acest cod promo poate fi utilizat pentru toate produsele de pe KUTT.ro disponibile aici!