Cuțitul bucătarului KUTT Hikari Chef primește o extra reducere de 50%; Folosește codul DEGUSTAM50 la comandă

1
1773
KUTT

În această perioadă lumea se gândește ce să pună pe masa de Paște și este un sezon al listelor de cumpărături, cu feluri variate în program. Dacă vrei un ajutor în bucătărie în acest an, poți alege achiziția unui cuțit de tip japonez de la KUTT, asta datorită performanțelor pe care le livrează și de care te vei bucura cu siguranță, acum la un preț mai mic decât de obicei.

Un cuțit reprezintă unealta numărul 1 din arsenalul unui chef amator sau profesionist, iar acum poți avea și tu unul la preț cu 50% mai mic grație codului DEGUSTAM50 pe care ți-l oferim. Poți utiliza acest cod până pe data de 31 mai pentru toate cuțitele KUTT. Oferta se aplică și pentru șorțurile din oferta magazinului, dar și pentru tocătoare.

KUTT HIKARI CHEF – cuțitul bucătarului

Kutt Hikari Chef

Un cuțit pentru care ai putea opta este Hikari Chef, supranumit și cuțitul bucătarului – cel pe care și Denis Țîmbălaru de la Chefi la Cuțite l-a folosit într-o colaborare cu noi pentru a găti o serie de preparate delicioase despre care v-am vorbit aici.

KUTT

Acest cuțit (Hikari Chef) se dovedește a fi un cuțit multifuncțional, unul pe care îl vei alege dacă vrei un model care să se descurce la orice task. Poate tăia, felia, măcina și mărunți simplu și fără efort. Taie legume, fructe sau carne în cubulețe și îl poți privi ca pe o extensie a mâinii tale. Este fabricat din materiale premium, precum este cazul lamei din oțel inoxidabil 7CR17MOV cu duritate 58-63 Rockwell.

Lama rezistă la uzură, oferă durabilitate superioară și rezistă la rugine și pete. Se remarcă și prin mânerul ergonomic din lemn laminat, foarte confortabil și care vă oferă un control superior și agilitate. Lama sa este de 8 inch, iar la pachet primești și un săpun gratuit care elimină eficient mirosurile. Dacă vrei îl poți face și cadou, pentru că acest cuțit sosește într-o cutie elegantă.

Chef Denis Țîmbălaru l-a folosit în prepararea celor două rețete savuroase pentru Degustăm.ro. Îl poți vedea în acțiune mai sus. Dacă folosești codul promo DEGUSTAM50 îl poți cumpăra cu o reducere extra de 50%, astfel că prețul scade de la 199 lei (preț de listă) la doar 99.5 lei. Codul poate fi aplicat și pentru alte produse KUTT aici!