PAUL introduce în meniu deserturi festive de Crăciun; Ce aduce nou meniul Noël?

0
842

Lanţul de brutării PAUL a anunţat că va introduce în meniul său delicioase preparate festive de Crăciun. E vorba despre specialităţi franţuzeşti specifice sărbătorilor de iarnă. Noua colecţie se numeşte Noël şi are ca vedetă bűche de Noël, un desert tradiţional întotdeauna prezent pe mesele francezilor de sărbători. Veţi putea savura şi tarte şi torturi decorate festiv, dar şi brioşe şi macarons cu arome de sezon.

Colecţia Noël în ediţie limitată este disponibilă până pe 9 ianuarie 2022 în toate brutăriile PAUL, dar şi prin comenzi online. Veţi găsi şi o selecţie de pâine cu ingrediente inedite precum nucă şi smochine. În fiecare an în preajma sărbătorilor de iarnă, PAUL îi surprinde pe clienţi cu o colecţie de specialităţi franţuzeşti, ideale pentru a surprinde plăcut musafiri şi a le savura cu familia.

Gama 2021 Noël este lansată în acest an printr-o campanie Social Media, care are ca tematică Pădurea Fermecată şi îşi propune să le ofere clienţilor în fiecare zi momente de joie de vivre cu deseturi de sezon. Puteţi să vă bucuraţi de o selecţie de brioches cu ciocolată, stafide sau zahăr perlat, de noile macarons cu arome inedite precum caramel sărat, acadele din ciocolată în formă de reni, dar şi o gamă de torturi cu ingrediente delicioase, precum zmeură, vanilie şi ciocolată.

Din 15 decembrie în locaţiile din Dorobanţi, Băneasa, Universitate, AFI Cotroceni, PAUL va introduce şi faimoasele prăjituri frantuzeşti bűche de Noël. Desertul e disponibil în 3 sortimente: bűche Chocolate Praline, bűche Passion Chocolat şi bűche Fruits Rouges. Puteţi precomanda de asemenea pachete festive cu specialităţi franţuzeşti, Bon Cadeau şi Noël Cadeau, iar prin catering puteţi comanda pachetul cadou Magique Caeau.

Un alt desert recomandat specific franţuzesc este Galette Frangipane, o tartă cu migdale care ascunde la interior la o jucărie din porţelan. Va fi disponibilă din ianuarie. Comenzile online pot fi solicitate la [email protected].