Lăptăria cu Caimac împlinește 4 ani și lansează gama de unturi: simplu, cu sare afumată și cu leurdă

0
1558
Lăptăria cu Caimac

Un comunicat de presă ne aduce astăzi o veste importantă de pe plan local. Lăptăria cu Caimac sărbătorește 4 ani de activitate în România și marchează momentul cu o lansare. Debutează astfel gama de unturi, cu 3 variante, despre care avem detalii extra în rândurile de mai jos.

Acest producător de lactate 100% românești, naturale și minim procesate lansează iată o nouă gamă de produse. Pe listă se află 3 tipuri de unt: Untul cel Lăptos, Untul cel sărat-afumat și Untul cu leurdă. Acestea sunt deja pe rafturile magazinelor mari iar online le găsiți pe Freshful.ro.

Extinderea vine după ce în ultimul an au fost lansate pe piață iaurtul cu miere și polen, rotocolul de cașcaval și iaurtul răcoros. Extinderea va continua în 2022, astfel că după unt, vom avea categoria de băuturi pe bază de lapte sau iaurt. Vor apărea și brânzeturi maturate și brânzeturi cremoase.

Lăptăria cu Caimac

Aniversarea de 4 ani va fi sărbătorită pe 18 iunie, începând cu ora 9:00, la Roaba de Cultură din Parcul Herăstrău. Avem și detalii despre cele mai bine vândute produse în 2021, acestea fiind Laptele, Iaurtul Natural și Smântâna Dolofană. Produsele în cauză au fost disponibile în peste 2500 de magazine fizice. Atât lanțuri mari, cât și magazine mici și băbănii.

Ferma Lăptăria cu Caimac are o capacitate totală de peste 15.000.000 de litri de lapte, folosiți pentru a fabrica diverse produse. Pe listă se află Laptele, Iaurtul natural, Iaurtul de 10, Iaurtul mic, Iaurtul cu miere și polen, Sana, Laptele bătut, Iaurtul de băut, Iaurtul răcoros, Ayranul, Smântâna dolofană, Smântână proaspătă, Laptele condensat îndulcit, Ciocolata-n lapte, Cașul zvântat, Brânza proaspătă de vaci, Miezul de brânză, Brânza Măriuța, Brânza englezească și Rotocolul de cașcaval.