Tigăile din aluminiu 100% reciclat Actuel, marcă exclusivă Auchan sunt votate Produsul Anului

0
709

Trei dintre produsele din gama Actuel, marcă proprie Auchan destinată îngrijirii casei au fost desemnate drept câştigătoare în cadrul competiţiei Votat Produsul Anului 2022. Asta cel puţin la categoria Vase de gătit.

Fiecare dintre produsele câştigătoare a fost realizat prin reciclarea a 43 de doze de aluminiu, această acţiune fiind una de economie circulară care face parte din strategia de sustenabilitate a companiei. Ea reprezintă o preocupare zilnică pentru Auchan România.

Tigăile Actuel au o bază din aluminiu reciclat şi oferă o rezistenţă sporită, fiind sigure de folosit. Aluminiul din care sunt ele realizat este acoperit la interior cu un strat de material antiaderent, care ajută la procesul de gătire, folosind o cantitate mai mică de ulei sau grăsime. La exterior ele au un strat protector suplimentar cu microcristale, care vor întări şi sigila întreaga suprafaţă.

Tigăile sunt compatibile cu plitele clasice, dar şi cu cele cu inducţie. Gama Actuel a inclus de-a lungul timpului numeroase ustensile de gătit realizate din materiale reciclate. Astfel clienţii pot folosi în bucătărie o gamă largă de vase de gătit realizate din aluminiu reciclat.

În Gama Actuel găsim şi articole de veselă, dar şi textile pentru casă, cu preţuri accesibile. Votat Produsul Anului este un concept internaţional, care premiază produsele inovative şi care activează în peste 40 de ţări. Studiul a fost realizat online între 10 martie 2022 şi 18 aprilie 2022, de Exact Business Solutions, pe 23 de categorii. La „Vase de gătit” eşantionul a fost de 530 de respondenţi din mediul urban, utilizatori de Internet între 18 şi 65 de ani.