McFlurry primește două noi arome; Iată înghețata special creată de McDonald’s pentru festivalul UNTOLD

0
535
McFlurry

Vara înseamnă și festivaluri, iar pe plan local UNTOLD este numele care adună mii de tineri la un loc. Festivalurile sunt și despre mâncare, iar McDonald’s a creat cu această ocazie noi arome McFlurry. Descoperim împreună din rândurile de mai jos în ce variante vine acum înghețata.

Pentru început aflăm că McDonald’s s-a alăturat festivalului UNTOLD în calitate de partener al celei de-a șaptea ediții a festivalului. Aceasta are loc în perioada 4-7 august. Pentru a marca parteneriatul, vin două noi arome ale înghețatei McFlurry. Acestea sunt dezvoltate pe tema festivalului și se numesc Luna, respectiv Mystic.

McFlurry LUNA

(McFlurry Luna)

McFlurry Luna are vanilie, combinată cu un topping special de gianduja, special pentru cei care preferă o textură cremoasă și aromă intensă. McFlurry Mystic are o aromă puternică de tiramisu, într-o combinație răcoritoare, cu înghețată de vanilie. Noile arome vor fi disponibile nu doar în cadrul festivalului, ci și în toate restaurantele McDonald’s din țară. Le vei găsi în perioada 10 iunie – 30 septembrie.

McFlurry Mystic

(McFlurry Mystic)

De asemenea, dacă mergi la UNTOLD vei avea parte de surprize la fața locului și în aplicația de mobil. Pe final vă las cu declarația directorului de marketing Premier Restaurants România, Irina Angelescu:

Înghețatele McFlurry, în ambalaj dedicat UNTOLD, reprezintă primele produse realizate în colaborare cu un astfel de eveniment, motiv pentru care McDonald’s adezvoltat două rețete cu un gust intens, asemenea vibe-ului UNTOLD, pentru a-i surprinde pe festivalieri.