Lotus Retail Park găzduieşte 3 localuri noi: ReWine, patiseria Flavours şi Tucano Coffee

1
2243

Avem noi detalii despre restaurantele pregătite pentru deschidere la Lotus Retail Park în Oradea. Informaţiile vin de la Bihon.ro şi inaugurările includ o cafenea, patiserie şi un local axat pe vin. E vorba despre Tucano, Flavours şi ReWine.

Oradea a primit recent cu braţele deschise restaurantul grecesc Spartan, dar şi Pizza Hut Delivery şi Noodle Pack. Patiseria Flavours a fost deja deschisă, în vreme ce ReWine şi Tucano se vor deschide pe parcursul acestei luni. ReWine este unul dintre localurile cele mai apreciate din Oradea, pentru atmosfera intimă şi designul minimalist.

Are şi o gamă foarte largă de vinuri şi experţi care te pot sfătui ce să alegi. Includ şi preparate de brunch, dar şi bar şi chiar un magazin online de vinuri. Ştiu că au avut mereu standuri speciale şi la evenimentele Street Food din toată ţara. Se vor axa pe zona de import cu noua locaţie.

Lanţul internaţional de cafenele Tucano Coffee ajunge şi el în Lotus Retail Park, aceasta fiind prima unitate din Oradea. Avantajul său faţă de alte cafenele e faptul că aici puteţi bea cafea din boabe exotice, dar şi să vă bucuraţi de un decor cu motive asociate Republicii Dominicane. Multe accesorii handmade vor fi prezente şi acesta va fi un coffee shop zen şi spaţiu creativ.

Flavours este o patiserie inspirată de cafenelele franţuzeşti şi axată pe reţete originale. Au şi o sumedenie de torturi, cafele, dar şi prăjituri fără zahăr pentru diabetici. Se fac şi torturi la comandă pentru nuntă şi botez, prăjituri cu ornamente tematice, cozonaci proaspeţi şi tarte cu bacon şi caşcaval. Flavours are o istorie de 5 ani în domeniu.

Sursa foto 1, 2