McDonald’s extinde meniul de mic dejun cu Donut Sticks

0
1387

McDonald’s duce lupte grele pentru a cuceri preferinţele consumatorilor când vine vorba de mic dejun. Se duelează cu KFC, dar şi cu o sumedenie de cafenele, francize. Vrea să dea lovitura mai nou cu o serie de gogoşi, cunoscute ca Donut Sticks, conform unui document intern scăpat online.

Donut Sticks sunt inspirate după un produs similar de la Dunkin Donuts şi ar urma să debuteze în luna februarie. Preparatul mă duce cu gândul la un soi de scovergi. E vorba despre beţigaşe de cocă, prăjite în ulei şi acoperite cu scorţişoară şi zahăr. Ele seamănă mult cu Dunkin Donut Fries, pe care îi vedeţi mai sus şi care au debutat anul trecut în vară.

A trecut un deceniu deja fără lansări de noi preparate pentru micul dejun la McDonald’s, iar lanţul american se adaptează. Au fost făcute şi teste locale cu McGriddles şi „muffin toppers”, plus tot soiul de clătite şi sandvişuri. Donut Sticks arată cam ca nişte fish fingers la prima vedere, dar în realitate trebuie să fie maron-aurii, crocante pe afară şi moi şi calde pe dinăuntru. Se pot cumpăra câte 6 sau câte 12 cu o cafea, la un preţ special de 1.99 dolari.

În septembrie 2018 McDonald’s îşi extindea meniul de 1, 2 şi 3 dolari pentru a include şi cafea, Sausage Biscuit şi Sausage McMuffin. În noiembrie debuta Triple Breakfast Stacks, sandvişuri cu de 3 ori mai multă carne decât până acum.