Magazinele Foodpanda Pandamart se extind: a doua locaţie a fost deschisă la Cluj-Napoca

0
399

Scriam în ianuarie 2021 despre noile magazine Pandamart, deschise de către cei de la Foodpanda şi care vor grăbi livrările spre clienţi. E vorba despre mini marketuri, de la care clienţii puteau comanda cu garanţia livrării în maxim 30 de minute. Ei bine acum a fost deschisă a doua locaţie Pandamart la Cluj-Napoca. Există 3 unităţi Pandamart în Bucureşti şi Cluj-Napoca în acest moment, cu planuri de extindere în 2021 în Oradea, Piteşti, Ploieşti, Iaşi, Târgu Mureş.

Vă reamintesc că Foodpanda România a fost achiziţionată de către Glovo, anunţul venind la final de lună mai 2021. Mulţumită noii locaţii din Cluj-Napoca, Foodpanda oferă acoperire integrală a municipiului Cluj-Napoca pentru comenzi şi livrări de la pandamart. Produsele disponibile în acest “supermarket digital” sunt în număr de peste 2000 şi acoperă uzul cotidian. E vorba despre preparate culinare, fructe şi legume, dar şi mezeluri, lactate, produse congelate şi de băcănie, plus gustări, sucuri, produse de panificaţie, produse din tutun şi alcool.

Sunt şi produse de igienă, de îngrijire personală, cosmetice, produse pentru mamă şi copil, dar şi cele pentru animale de companie. Gama lor a fost mărită recent cu produse pentru cei cu dieta vegană sau cei sensibili la gluten, dar şi băuturi româneşti sau artizanale. Extinderea reţelei Pandamart la Cluj-Napoca nu e o coincidenţă, deoarece publicul din acest oraş este foarte activ pe platforma Foodpanda, poate cel mai activ din ţară. Prima locaţie Pandamart a fost bine primită şi a avut succes, de aici şi expansiunea.

Aflaţi şi că valoarea minimă a comenzii este de 49.99 lei, iar taxa de livrare porneşte de la 5.99 lei şi depinde mult de zonele de livrare sau de diferite campanii. Poţi comanda de la Pandamart între orele 09:00 şi 23:00.