Foodpanda România a lansat Pandamart, magazine proprii care grăbesc livrările (30 de minute)

0
496

Foodpanda România inaugurează în această săptămână un nou concept, cel de Pandamart. E vorba despre un lanţ de magazine proprii, de la care utilizatorii platformei de livrări pot comanda direct, cu garanţia livrării în maxim 30 de minute. Avem detalii mai jos.

La doar câteva zile după anunţarea parteneriatului cu Auchan România, iată că Foodpanda mai face o mutare strategică pe plan local. Primele două unităţi Pandamart funcţionează în Cluj-Napoca şi Bucureşti. Pe parcursul anului se vor activa şi altele în Oradea, Târgu Mureş, Piteşti, Ploieşti sau Iaşi. Produsele găsite la Pandamart completează cele găsite în marile lanţuri comerciale listate deja pe platformă. Ele se axează mai degrabă pe nevoile imediate ale clienţilor, cumpărături rapide, de care ai nevoie în câteva zeci de minute.

Oferta acestor magazine include lactate şi ouă, mezeluri şi carne, produse congelate, produse de băcănie, dar şi cele pentru micul dejun. Avem şi dulciuri, gustări, băuturi, sucuri, apă, dar şi produse de panificaţie, de cosmetică, curăţenie sau pentru cel mic şi animale de companie. Conceptul Pandamart a fost deja inaugurat global, iar România este a 24-a ţară care îl activează. Pe glob sunt acum peste 340 de magazine de genul. Flota de livratori Foodpanda va livra produsele solicitate în maxim 30 de minute, din momenul plasării comenzii în aplicaţii.

Comanda mimimă este de 29.99 lei, iar livratea este gratuită până pe 14 februarie. Puteţi plasa comenzi între orele 10:00 şi 22:00.

Foodpanda.ro este cea mai mare platformă de comenzi de mâncare din România, colaborând cu peste 6000 de restaurante şi magazine. Dun 2020 a început să mizeze serios pe livrările din supermarketuri şi hypermarketuri, în contextul pandemiei.