Cele mai bune arzătoare de camping pe care le poți cumpăra în vara anului 2021

0
2849
Camping

Pentru că a venit vara ne gândim desigur și la vacanță și sunt sigur de faptul că mulți abia așteaptă concediul pentru a merge în camping fie cu rulota fie optând pentru cort pentru o experiență mai aproape de natură. În orice situație vă încadrați, aveți nevoie de un kit de produse care să vă ajute în evadarea în natură, iar pentru prepararea alimentelor este nevoie de un arzător dedicat de camping, evitând arderea de lemn. În ajutorul vostru vin arzătoare de camping pe gaz care sunt disponibile în multe variante și la prețuri accesibile după cum veți descoperi mai jos.

După ce în articolele precedente v-am oferit recomandări de cuptoare de microunde, acum mergem în exterior și vă prezint cele mai bune 5 arzătoare de camping pe care le puteți cumpăra în vara anulu 2021. Sunt modele variate pe listă și în mod interesant prețurile nu trec de 200 de lei, fiind o achiziție accesibilă și foarte utilă din arsenalul de camping. Am luat ca ghid oferta eMAG unde sistemul de recenzii permite o clasificare a produselor în funcție de opiniile formate de către cumpărători. Astfel poți citi și afla cum se descurcă produsul pe care vrei să îl cumperi, direct de la cineva care îl folosește.

Butelie camping cu arzător inclus

Printre cele mai populare tipuri de arzătoare pentru camping pe care le vei găsi, se numără cele de tip butelie camping cu arzător inclus. Este și cazul modelului de față pe care îl poți vedea în imaginea de mai sus, unul ce implică o butelie indispensabilă pentru drumeții. Butelia funcționează cu gaz și vine însoțită de un arzător cu un diametru de 21.5 cm detașabil pe care se poate așeza orice obiect precum tigaie, oală, ibric sau cratiță. Poți încălzi astfel mâncarea simplu și ușor, sau prepara o cafea aromată dis de dimineață cu o priveliște de milioane spre munți.

Butelie camping

Butelia este metalică, are capacitate de 3 litri, iar potrivit producătorului, aceasta livrează o autonomie de 7 ore, suficient pentru câteva zile timp în care vei încălzi mâncarea sau prepara alimente rapide. Ca dimensiuni, aceasta are lungime de 210 mm, lățime de 210 mm, diametru de 210 mm și înălțime de 350 mm. Greutatea este de 3.6 kg, iar prețul practicat acum este de doar 81.99 lei.

Set mini aragaz + 3 butelii de rezervă

În cazul în care vrei ceva și mai ușor de transportat, există setul de mini aragaz camping pe care îl poți admira mai sus. Acesta vine la pachet cu 3 butelii de rezervă, greutatea unei butelii fiind de doar 190 grame. Astfel este foarte ușor de cărat chiar și în rucsac.

Butelie camping

Este ideal pentru camping, drumeții excursii și ușor de manevrat. Cele 3 butelii incluse sunt clar un bonus binevenit. Legat de mini aragaz, acesta are un diametru de 13 x 21 cm, vine pe albastru și cântărește la rândul său doar 190 grame. Un asemenea kit poate fi achiziționat în momentul de față pentru suma de doar 109 lei.

Butelie camping cu arzător inclus

Un alt model tip butelie camping cu arzător inclus pe care l-am găsit este acesta care se remarcă prin butelia generoasă. Astfel, dacă varianta de mai sus avea o capacitate de 3 litri și autonomie de 7 ore, aici vorbim despre o butelie de 5 litri care va livra până la 10 ore de “foc”, Astfel îți poți prepara alimentele dorite sau o băutură caldă numai bună de savurat la un foc de tabăra seara. Produsul vine însoțit de un arzător cu un diametru de 21.5 cm care este și detașabil.

Butelie camping

Vei putea așeza aici orice obiect precum oală, cratiță, tigaie sau ibric fără probleme. Desigur, fiind un model mai generos la capitolul autonomie și capacitate, asta înseamnă că vor crește și dimensiunile. Greutatea ajunge la 4.9 kg, de luat în calcul în funcție de modalitatea de transport aleasă pentru aventura la camping. Acest model măsoară 220 mm în lungime, 220 mm în lățime, 220 mm în diametru și 480 mm în înălțime. Poate fi cumpărat pentru doar 109 lei.

Arzător rotund cu accesorii

Există și opțiuni mai generoase din punct de vedere al diametrului pirostriei. Un exemplu este cel de față, un arzător rotund exterior și interior care vine echipat cu pirostrie din fontă. Aceasta din urmă are diametru de 33 mm. Arzătorul este cu clapetă (pârlitor) și pe lista de accesorii avem ceas butelie. Avem și furtun cu lungime de 2 metri și 2 coliere. Aflăm că numele produsului este arzătorul Micul Fermier, iar utilizarea de fontă turnată conferă aici o rezistență foarte mare.

Arzator camping

Este mult superior ca și durabilitate altor arzătoare din tablă sau alte materiale. Greutatea sa este de 5 kg. Bonusul este reprezentat de unitatea arzător, un pistol fabricat din oțel și echipat cu comutator pentru reglarea flamei. Flaconul de gaz lichefiat se poate conecta direct, fără nevoia unei supape de reducere a presiunii. Arzătorul produce 6.5kW, are consum de 450g/h GPL și presiunea nominală furnizată este de 28/30/47. Apropo, arzătorul are 140 de orificii pe arzător și un inel cu diametru de 16.5 cm. Desigur, aici va trebui să achiziționezi separat o butelie GPL. Prețul său este de 148 lei.

Iată ce spune unul dintre cumpărători:

își face treaba. Arzător puternic. Pentru cei ce doresc o graduare mai largă a puterii recomand pe cele cu mai mulți robineți. Material de calitate. Pirostrie solidă.

Aragaz plită pentru camping

Nu în ultimul rând, am găsit și ceva mai fancy pentru luat la camping. Și anume un aragaz cu plită din sticlă cu două ochiuri. Acesta este ideal pentru escapadele cu cortul, în aer liber. Permite preparea mâncării preferate la fel de ușor ca acasă. Va trebui conectat la o sursă de gaz și dispune de aprindere electronică. Oferă arzător realizat din fontă și alamă. Are finisaj din sticlă, butoane amplasate frontal și presiunea combustibilului este de 30 bar.

Aragaz camping

Măsoară 37 x 70 x 9 cm (l x L X H) iar producătorul ne spune că duzele nu pot fi schimbate. Dimensiunile mai mari permite așezarea de oale sau tigăi mai generoase, ba chiar și gătirea simultană a două preparate. Poți prăji bacon și ouă dimineața iar pe ochiul secundar pregăti cafeaua. Economisești astfel timp și te bucuri de preparatele favorite simplu și ușor. Prețul nu este deloc mare, astfel că vei plăti doar 169.99 lei pe acest aragaz plită.

Iată ce spune Vali despre aragazul de camping achiziționat:

Este un produs excelent. Dimensiunile îți permit să pui pe el două oale mari în același timp. Are și un design frumos. îl recomand