McDonald’s a lansat un nou brand de restaurant, CosMc’s; Ce specific are?

0
367

McDonald’s se diversifică şi a lansat un sub-brand de restaurante în SUA, care are deocamdată rol de test. E vorba despre un concept numit CosMc’s, care nu ştiu de ce mă duce cu gândul la ceva SF în genul desenelor Jetsons. Despre ce e vorba de fapt aflaţi mai jos.

CosMc’s este un restaurant concept secret bazat pe un personaj McDonaldland obscur din anii 1980. Spinoff-ul se înscrie în strategia bazată pe nostalgie a companiei americane şi va fi dezvăluit complet în cadrul întâlnirii cu investitorii de săptămâna viitoare. Ni se promite deocamdată un „format mic, dar cu tot ADN-ul McDonald’s plus personalitate unică”.

Postări de pe social media şi o căutare pe Google Maps au dezvăluit unde se va afla locaţia şi la ce se pot aştepta clienţii. În principal e vorba despre multe linii de drive thru. Tiktokerul Snackloator a postat un tur al construcţiei din Bolingbrook, Illinois, viitorul CosMc’s. Aduce mai degrabă cu un Starbucks, pare să fie o cafenea.

Asta mă face să mă gândesc la o externalizare şi înlocuire a lui McCafe cu… altceva. Ce e drept fresh-urile, preparatele pe bază de cafea, limonadele şi deserturile erau destul de variate încât să merite propria lor locaţie. CosMc’s a fost construit fix lângă un McDonald’s existent deja, deci lucrurile au şi mai mult sens aşa.

Restaurantul va avea un exterior albastru şi un logo retro. Rămâne să aflăm mai multe săptămâna viitoare.

Sursa foto