McDonald’s a lansat noi burgeri cu carne de pui: HomeStyle Crispy Chicken

1
4208

Probabil aţi remarcat deja la TV reclamele cu Andi Vasluianu şi Chef Foa, care prezintă noile specialităţi de la McDonald’s. E vorba despre sandvişuri cu pui crocant Homestyle Crispy Chicken, disponibile în ediţie limitată. Acestea vin în variantele Filet Deluxe şi Filet Supreme şi tocmai au sosit în ţara noastră.

Urmează o reţetă dezvoltată după gusturile românilor, care comandă anual 48 de milioane de produse cu carne de pui în cele 87 de restaurante din ţară. Ce include un Filet Supreme? O chiflă cu seminţe de susan şi mac, salata frisee, sos Caesar şi roşii, alături de fulgi de brânză şi carne suculentă de 100% piept de pui crocant. E vorba despre o carne premium, învelită într-o crustă crocantă şi gustoasă, în stil McDonald’s.

Cealaltă versiune, Filet Deluxe vine cu o chiflă brioşată, sos McBacon, valeriană, dar şi o fâşie de bacon jos, alături de o felie de cheddar topit. Carnea suculentă şi aurie de piept de pui e la posturi, în crusta crocantă. Toate ingredientele sunt atent selecţionate şi toţi producătorii respectă standardele de calitate McDonald’s pentru a le servi clienţilor cele mai gustoase produse. Noii burgeri sunt disponibili în toate cele 87 de restaurante ale lanţului McDonald’s din România, la McDrive şi prin McDelivery până pe 4 martie 2021, în limita stocului disponibil.

Vom degusta aceste sandvişuri şi revenim cu impresii.