Târgul de Cafea şi Ceai de la Auchan România a debutat, cu peste 350 de produse la raft şi online

0
1179

Atunci când Auchan România organizează târguri tematice, nu se joacă, aducând produse variate şi numeroase la raft. Mă gândesc la târgurile de bere, cu sute de variante, iar acum a început şi Târgul de Cafea şi Ceai, cel mai mare de până acum. Include peste 350 de articole la raft şi online.

Fie că vreţi ceaiuri naturale ca remedii pentru un stomac cu probleme sau pentru slăbit, sau cele mai noi variante Nescafe sau Starbucks, aici găsiţi de toate. Totul se aliniază cu tendinţele locale şi mai ales cu faptul că românii se îndreaptă în ultima vreme spre segmente premium. Au avut loc creşteri de peste 20% în segmentele de cafea boabe şi capsule Târgul care a debutat pe 22 ianuarie tine până pe 9 februarie 2021 şi se desfăşoară în hipermarketurile Auchan, într-o zonă clar marcată.

O să vedeţi simboluri mari asociate boabelor de cafea sau pliculeţelor de ceai. Pe lângă varietăţi de cafea şi ceai, veţi mai găsi şi alte 200 de produse din game complementare, precum lactate, dulciuri, seturi de ceşti şi accesorii de preparare şi servire. Această ediţie aduce şi noutăţi, precum introducerea brandurilor Costa Coffee şi Starbucks, dar şi o gamă dezvoltată de produse bio. Revenind puţin la statistici, românii par să prefere blend-urile, în special mixul dintre Arabica şi Robusta, pentru un gust echilibrat şi familiar.

Veţi găsi toate aceste produse pe aleea centrală din hipermarketurile Auchan, incluzând peste 250 de articole de cafea şi peste 100 de ceai. Din oferta totală aproximativ 50 sunt produse bio şi ecologice. Pe lângă achiziţia direct din magazin, există şi varianta online, atât prin auchan.ro, dar şi prin aplicaţia Auchan. Acest târg a ajuns la ediţia a noua şi include şi o zonă cu biscuiţi, gemuri, o secţiune de ceaiuri medicinale Fares, croissante, capsule de espressor, Nesquick pentru micul dejun, dar şi ciocolată cu cantităţi mari de cacao.

Mai multe veţi găsi chiar în magazin şi online.

Sursa foto