Glovo va începe să livreze produse de la magazinele Penny din Bucureşti şi Oradea

1
1071

Glovo începe săptămâna anunţând că a adăugat PENNY pe lista magazinelor partenere de la care face livrări. Oferta se aplică în Bucureşti şi Oradea şi vine în întâmpinarea clienţilor cu toate produsele existente în magazinele PENNY. Parteneriatul va fi accesibil tuturor utilizatorilor Glovo de pe 25 ianuarie.

PENNY se alătură unei liste de aproape 3000 de parteneri deja existenţi în aplicaţie. Clienţii pot intra în aplicaţia Glovo şi selecta produsele dorite din magazinele PENNY, iar Glovo la va livra la adresa indicată în maxim o oră. Nu există o comandă minimă, iar livrarea costă 15.99 în Bucureşti şi 11.99 lei în Oradea. Veţi găsi produse precum băuturi (apă, sucuri, alcool), mezeluri, lactate, snacks-uri, dar şi produse de panificaţie, dulciuri, ready to eat, produse pentru casă şi familie, dar şi produse cosmetice.

Aplicaţia Glovo include categorii predefinite, care pot fi selectate de utilizatori în funcţie de nevoile lor: Mâncare, Supermarket, Livrare rapidă sau Magazine. Foarte important este butonul „Orice”, pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a comanda produse şi articole care nu se încadrează în celelalte categorii. Aplicaţia Glovo este gratuită în App Store şi Play Store gratuit. Îţi permite să contactezi curierul Glovo pe timpul livrării pentru nelămuriri sau informaţii.

Poţi plăti cu cardul direct în aplicaţie sau cash la livrare şi oferi un rating după fiecare comandă atât magazinului/restaurantului de la care ai comandat, cât şi curierului.

Glovo a debutat în Barcelona şi este prezentă în 548 de oraşe din 21 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Africa şi Africa Subsahariană.

PENNY este un concept al grupului german REWE şi este unul dintre cei mai activi retaileri din România. Primul magazin a debutat pe piaţa locală în anul 2005. Are 278 de magazine în ţara noastră şi 5000 de angajaţi.