McDonald’s aduce în meniu Double Big Mac, până pe 19 noiembrie

0
740

McDonald’s România ne informează azi că a adus în meniu Double Big Mac, disponibil între 16 octombrie şi 19 noiembrie. Debutul său vine cu o premieră muzicală, un spot cu o melodie dezvoltată pe plan local, ca parte a campaniei de marketing. Avem detalii mai jos.

Melodia “Double the Fun” a fost compusă special pentru McDonald’s în România de către compozitorul şi producătorul Electric Brother şi este interpretată alături de Cătălina Ciobanu, la voce. A apărut şi un #dancechallengeDouble Rhythm, prin care îţi poţi încerca talentele la dans pe piesă. Big Mac este unul dintre preparatele preferate ale clienţilor McDonald’s şi a fost lansat în 1967. În 2018, cu ocazia aniversării a 50 de ani de Big Mac, Mcdonald’s a sărbătorit cu o ediţie specială de monede de colecţie, McCoin.

În 2019 a lansat în exclusivitate în România Big Mag cu bacon, iar în 2020 lansează varianta Double Big Mac (a nu se confunda cu Big Mac Grande). Noul burger vine cu 4 felii de carne de vită, între chiflele cu seminţe, alături de brânză Cheddar, salată, ceapă şi castraveţi muraţi. Toate sunt condimentate cu sosul special Big Mac, care la un moment dat se găsea şi în unele magazine internaţionale.

McDonald’s a deschis în iunie 2020 un nou restaurant în zona Piaţa Progresul din Bucureşti. În aprilie a avut o campanie virală în China, cu un smartphone 5G, iar în martie propunea şi la nivel internaţional acest Double Big Mac, alături de un Big Mac Mini.