Trattoria Il Calcio deschide un nou restaurant în Parcul Herăstrău, lângă Hard Rock Cafe

0
3347

Grupul Trattoria Il Calcio va deschide un nou restaurant în zona de Nord a Bucureştiului, în Parcul Herăstrău. Locaţia aleasă este cât se poate de premium: imediat lângă Hard Rock Cafe. De câţiva ani se tot lucrează în zonă şi ştiam că se pregăteşte ceva acolo.

Acest lanţ de restaurante include 11 alte localuri, iar noul restaurant vine după o investiţie de 450.000 de euro. Trattoria Il Calcio din Herăstrău va avea 250 de locuri pe terasă, jumătate acoperite cu o copertină retractabilă. Interiorul va avea design modern, dar va avea şi familiaritatea restaurantelor din franciza Il Calcio.

Trattoria „Il Calcio” îşi începea povestea în 1996, odată cu debutul primului restaurant din acest lanţ, în Drumul Taberei. Brandul „Trattoria Il Calcio” avea să ajungă celebru odată cu deschiderea locaţiei din Piaţa Amzei, în 2001. Odată cu această inaugurare a debutat pe plan local conceptul de Trattoria preluat din Italia, adică un local cu preţuri mai mici decât la restaurant, dar cu servire şi mâncare premium.

Acţionari ai acestui business sunt Gino Iorgulescu, Vali Sălăgean şi Cosmin Olăroiu, printre alţii. Multe trofee din campionatul de fotbal de la noi au fost sărbătorite la restaurantele acestui lanţ. Cornel Bobocea este bucătarul şef al reţelei Trattoria Il Calcio, pregătind un meniu axat pe bucătăria italiană, dar şi cu elemente de bucătărie internaţională.

Există deja un restaurant în zona Herăstrău, deci acesta ar fi al doilea din zonă. În meniu se află paste, bruschete, hamburgeri, supe, fructe de mare, pizza, salate şi risotto.

Sursa foto