McDonald’s inaugurează două noi restaurante la Sibiu şi Bragadiru

1
1894

La final de 2018 a trecut pe sub radarul nostru un val de deschideri de restaurante McDonald’s. În ultimele zile din an au fost inaugurate locaţii la Sibiu şi Bragadiru şi pe acestea le puteţi admira mai jos.

Sibiul are un McDonald’s nou pe Strada Nicolae Bălcescu 24, iar McDonald’s Bragadiru şi-a deschis porţile de pe 31 decembrie 2018. Acea locaţie se află pe DN6 108. Are un design modern, cu spaţiu aerisit şi mult lemn şi piele. Sunt şi multe pupitre cu touchscreenuri şi 6 chioşcuri de unde poţi face comenzile. E şi o zonă Play Land pentru cei mici, plus o terasă cu zeci de locuri afară.

Judecând după amplasare sigur are şi drive thru această locaţie. E interesant că restaurantul cu numărul 77, cel din Sibiu adoptă total alt design, care pare gândit să fie similar cu al unei cafenele. Sunt scaune înalte aici, în stil bar, canapele şi mese minimaliste şi lămpi ceva mai fancy. Acest McDonald’s are şi etaj, iar debutul său vine după ce restaurantul de pe şoseaua Alba Iulia din Sibiu a fost închis.

Personalul de acolo a fost mutat în restaurantul cel nou. Şi aici sunt chioşcuri pentru comandă, iar pereţii sunt decoraţi cu un soi de motiv tradiţional. Sibienii au astfel două locaţii McDonald’s unde se pot bucura de un Big Mac, shake sau o plăcintă cu mere: cea de pe Bălcescu şi cea de la intrarea din oraş, în Şelimbăr.

O altă noutate este că odată cu apariţia noii animaţii Spider-Man: Into the Spider-Verse cei mici au la meniurile Happy Meal cadou figurine Spider-Man haioase.

Sursa foto 1/ 2