Tucano Coffee a debutat la Iaşi; Cafeneaua se află în Iulius Mall

0
536

O nouă cafenea s-a deschis la Iaşi la începutul acestui an, Tucano Coffee. Franciza deţinută de un antreprenor din Republica Moldova se extinde astfel cu o locaţie amplasată în Iulius Mall Iaşi.

Cafeneaua are o suprafaţă de 260 de metri pătraţi şi face parte din lanţul deţinut de Ruslan Cojocaru. Tucano Coffee are deja o prezenţă internaţională, cu unităţi deschise în 7 ţări. Un număr de 19 cafenele de acest gen se află în Cipru, Olanda, Emiratele Arabe, România, Moldova, dar şi Rusia şi Kazakhstan. Povestea începea în 2011 la vecinii de peste Prut şi businessul ajungea în România în 2014.

În ţara noastră se află 10 cafenele de gen, care se mândresc cu specificul lor exotic, atât ca decor, cât şi ca boabe de cafea pentru pasionaţii băuturii. În ultima săptămână am aflat şi că Tucano a ajuns la Oradea, în cadrul Lotus Retail Park. Cei care sunt curioşi să treacă pragul localului din Iulius Mall Iaşi vor putea degusta preparate pe bază de cafea, deserturi, sucuri şi multe băuturi pe bază de cafea.

Include şi o terasă deschisă vara şi o întreagă secţiune Tucano este dedicată vegetarienilor şi raw veganilor. Există deserturi şi băuturi pe bază de fructe, seminţe, nuci şi fructe uscate. Tucano are şi un magazin, cu ceaiuri, cafele şi chiar produse de ceramică.

Sursa foto