Burger King va deschide un restaurant la Iulius Mall Timişoara în vară

1
14171

Scriam cu ceva vreme în urmă că Burger King se pregăteşte de o revenire în România, care se va lăsa cu câteva deschideri de restaurante. Acum aflăm şi care ar putea fi unele dintre primele locaţii unde vom putea mânca un Whopper la noi în ţară.

Compania poloneză AmRest este cea care ne propune această revenire, iar firma deţine şi francizele Pizza Hut şi Starbucks, în cazul în care vă sună familiar. Polonezii au în portofoliu nu mai puţin de 40 de restaurante în Polonia, 14 în Cehia şi două în Slovacia, dar şi unul în Bulgaria. E drept că şi la noi mai există un BK, dar era doar la aeroportul Otopeni din Bucureşti, la terminalul de plecări.

2019 este anul revenirii Burger King în ţara noastră, după 7 ani de absenţă. Povestea restaurantului cu burgeri începea în România în anul 2008, dar ţinea doar 4 ani. Acum Timişoara, Cluj, Constanţa, Iaşi şi Braşov vor marca revenirea. Iulius Mall Timişoara spre exemplu va integra în food court-ul sau o locaţie Burger King începând cu vara lui 2019.

Întregul lanţ Iulius Mall va avea locaţii de gen în 2019. Planurile sunt ca BK să deschidă la noi în următorii 4 ani 30 de restarante fast food şi drive in. Ce ţin eu minte despre Burger King din anii cât a fost la noi e că avea un shake de ciocolată mai bun decât la Mac, cartofii peste cei de la KFC, dar sub cei de la Mac şi burgeri cu mult mai multă carne decât rivalii fast food de pe piaţă.