McDonald’s inaugurează primul său restaurant din Focşani

1
3849

McDonald’s România a anunţat în această săptămână deschiderea primului său restaurant din Focşani şi locaţia cu numărul 74 în ţara noastră. Noul restaurant ocupă o suprafaţă de 929 de metri pătraţi şi a necesitat o investiţie de 4.9 milioane de lei.

A creat 65 de locuri de muncă şi pune la bătaie 75 de locuri la interior, dar şi 64 de locuri pe terasă. Are o cameră pentru petreceri tematice sau aniversări şi îşi va primi clienţii într-un spaţiu cu design modern. Produsele McDonald’s sunt pregătite pe loc şi există şi meniuri pentru cei mici, cu jucării. Acest McDonald’s din Focşani include şi un drive-thru, astfel că viitorii clienţi îşi vor putea comanda produsele dorite din maşină.

Mai există şi secţiunea McCafe, cu cele mai bune cafele şi prăjituri. Urmând abordarea ultimelor locaţii deschise, restaurantul include kiosk-uri digitale pentru plasarea de comenzi şi panouri digitale pentru interacţiunea uşoară cu meniurile. Se poate plăti cu cardul sau cash. Şi pentru că orice inaugurare se lasă cu oferte speciale, McDonald’s Focşani are o ofertă în perioada 12-14 noiembrie: fiecare produs Big Mac, McChicken, porţie de cartofi sau cafea McCafe tall vine cu un al doilea produs din partea casei.

Noul restaurant a fost inaugurat pe 9 noiembrie şi a fost construit într-un interval relativ scurt, aflându-se în parcarea Kaufland pe strada Brăilei. Până acum focşănenii ar fi trebuit să meargă în Buzău sau Bacău pentru preparatele Mc.