Mega Image lansează carduri de fidelitate Connect, cu reduceri de 10%

0
1791

Mega Image plusează la capitolul oferte speciale, lansând un card de fidelitate pentru clienţii săi. După înregistrarea acestui card Connect, clienţii vor primi o reducere de 10% la prima cumpărătură. Iniţiativa a debutat de ieri, 5 noiembrie şi avem detalii mai jos.

Informaţia a fost confirmată pentru Profit.ro de către Adrian Nicoleascu, Marketing VP al Mega Image. Aflăm că distribuţia cardurilor are loc în toată magazinele reţelei. Încă nu ştim şi numărul cardurilor pregătite pentru distribuţie. După ce veţi înregistra cardurile pe pagina de web a retailerului veţi primi o reducere de 10% la prima cumpărătură realizată în magazin.

Cardul se numeşte Mega Image Connect şi puteţi opta pentru el în format fizic, dar există şi varianta unui card Connect digital. Pe acesta îl veţi avea mereu la îndemână pe telefonul mobil. Reducerea de mai sus e doar începutul şi urmează promoţii exclusive, bonusuri la anumite sume la cumpărături şi oferte personalizate în funcţie de istoricul cumpărăturilor tale.

Carduri de fidelitate mai primiţi şi la Cora, Profi, Carrefour şi Penny Market spre exemplu, dar fără promoţii personalizate. Mega Image are pe piaţa locală 623 de magazine, inclusive cele Shop & Go.