Mian, un nou restaurant din franciza KungFu King se va deschide în Auchan Titan

0
1605

Cei care locuiesc în zona Bulevardul 1 Decembrie – Auchan Titan în Bucureşti au remarcat probabil închiderea pizzeriei Dominium în ultimele 2 săptămâni. În locul acelui spaţiu a apărut o zonă închiriată de Calif, dar şi un spaţiu misterios numit “Mian”. Are legătură cu KungFu King şi extra detalii avem mai jos.

Kung Fu King deschidea primăvara trecută primul său restaurant chinezesc în Auchan Titan, iar acum se extinde în aceeaşi locaţie. Din ce am înţeles de la reprezentanţii săi, inaugurarea lui Mian se va face peste cel puţin o lună, deci mai durează. Se va axa pe prepararate chinezeşti de tip noodles sau chifle mici făcute la abur, bine dospite, cu umpluturi din cele mai variate. Mă gândesc la un soi de colţunaşi.

KungFu King are locaţii la Victoriei şi pe Calea Moşilor, livrând şi la domiciliu din 2012 încoace. Aceasta este o afacere de familie, a domnului Jin Wanglin, care s-a dezvoltat în multiple locaţii în ultimii ani. Jin Wanglin a preluat afacerea de familie începută în 1975 în China, iar KungFu King livrează la domiciliu inclusiv prin reţeaua FoodPanda.

Conceptul de slow food chinezesc a fost testat în zona America House, Piaţa Victoriei, într-o locaţie elegantă. Aşteptam să vedem acum ce ne rezervă Mian.