MICHELIN LA 13€•CEL MAI FRUMOS ORAS DIN UNGARIA(PECS)•CEAFĂ DE PORC CROATĂ

0
881

🍽 Salutare prieteni și bine v-am găsit la un nou episod din Degustăm cu Denis! În acest clip, am avut o experiență culinară memorabilă la restaurantul Waldinger din Osijec, Croația. Am avut ocazia să degust preparate tradiționale croate, iar specialitatea principală a fost delicioasa ceafă de porc cu ardei copți și cartofi.

PREPARAT DE 13 EURO LA UN RESTAURANT DIN GHIDUL MICHELIN
De când am intrat am fost întâmpinați de un personal amabil și binevoitor, iar decorul elegant al locației ne-a captivat de la început. Ambianța caldă și plăcută a restaurantului Waldinger a contribuit la anticiparea unei experiențe culinare autentice.Mâncarea a fost servită într-un mod frumos și prezentarea era impecabilă. Am început cu ceafa de porc, care a fost gătită perfect, suculentă și cu o crustă exterioară. Gustul său aromat și textura sa moale ne-a impresionat pe toți. Carnea era foarte bine condimentată și se topise literalmente în gură.Accompaniamentul de ardei copți a fost o surpriză plăcută, aducând o explozie de arome și culoare pe farfurie. Ardeii au fost prăjiți la perfecție, având o dulceață naturală și un gust suculent, care s-au potrivit minunat cu ceafa de porc. Pe lângă ceafă și ardei copți, am avut plăcerea de a degusta și cartofi prăjiți crocanți și bine condimentați. Acest acompaniament simplu, dar delicios, a adăugat o notă rustică și reconfortantă întregii mese.

UNUL DINTRE CELE MAI FRUMOASE ORAȘE DIN UNGARIA, PECS

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale Pécs-ului este arhitectura sa variată și bine conservată. Printre cele mai importante atracții se numără Catedrala din Pécs (Catedrala Sfântului Petru și Pavel), care este unul dintre cele mai frumoase exemple de arhitectură romanică și gotică în Ungaria. De asemenea, Pécs-ul are o serie de biserici și moschei din perioada otomană, care oferă o perspectivă unică asupra diversității culturale a orașului.
În centrul vechi al orașului, străzile pietruite, piețele și clădirile istorice crează o atmosferă fermecătoare. Printre clădirile istorice, se află și Universitatea din Pécs, una dintre cele mai vechi și prestigioase universități din Ungaria.

Invitație de a Vă Alătura Comunității Noastre

Mulțumesc că vă uitați la clipurile noastre! Dacă vă place munca noastră, vă invit să vă abonați la canalul YouTube „Degustăm cu Denis”, să apăsați clopoțelul pentru notificări și să împărtășiți conținutul cu prietenii. Împreună putem să descoperim mai multe delicii culinare!

🟢 SITE: Waldinger – Home https://waldinger.hr/
🟠 MAPS:Županijska ul. 8, 31000, Osijek, Croatia
☎ TELEFON: +385 31 250 450

#Restaurant #michelin #timisoara #bucuresti #foodreview #travel #food #review #romania #vlog #foodvlog

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239