Festivalul Berii revine la Mediaş, între 4 şi 6 august 2023

0
5835

În ziua de azi avem atât de multe evenimente festive de vară, dar uităm parcă de acele festivaluri care erau la modă la începutul anilor 2000. E vorba despre evenimentele de tip „Festivalul Berii”, iar un astfel de festival e programat la Mediaş între 4 şi 6 august. Toate detaliile le aflaţi mai jos.

Va avea loc în Piaţa Corneliu Coposu din Mediaş, care va găzdui un eveniment cu o atmosferă vibrantă şi prietenoasă. Ţine 3 zile şi include concerte live ale unor artişti ca Amna, Dorian Popa, Raul Pop, Trupa Dinamic, Marius Tugulescu, Cargo, Nicu Paleru şi Arminn Nicoară. Vor exista o sumedenie de preparate culinare de încercat, de la mâncare tradiţională până la street food, în zona de Food Zone şi Food Trucks.

Spre exemplu veţi găsi acolo preparate la grătar şi cărnuri care se pot frige la jar, de oaie, de porc, de pui sau vită, plus hamsii, cartofi şi specialităţi. Le veţi „stinge” cu o halbă de bere, vin, dar şi cu suc, limonada sau apă. Plăcinte, gogoşi, clătite, prăjituri de casă şi ciocolată artizanală vă aşteaptă de asemenea.

Iubitorii de bere vor putea savura o selecţie vastă de beri tradiţionale, dar şi artizanale, pentru a îşi răsfăţa simţurile cu arome şi gusturi speciale. Acest festival aduce laolaltă muzică, distracţia şi cea mai bună bere.