Mici pe Pâine by Meat Busters este cel mai nou food truck din Bucureşti

1
2511

Lista de food truck-uri din Bucureşti s-a îmbogăţit cu un nou nume în ultimele zile. La finalul săptămânii trecute a debutat Mici pe Paine by Meat Busters, pe care îi vom vedea cu siguranţă la Street Food Festival de acum încolo.

Îi veţi găsi între timp la Hangar Gastropub, pe Şoseaua Pipera 44, în curtea Compil Pipera. Meat Busters sunt cunoscuţi pentru celebrul lor pulled pork şi activează de câţiva ani pe plan local. Faţă de micul popularizat de locaţiile din Piaţa Obor, aici avem de-a face cu ceva mai posh, un mic cu crustă suculentă şi rumenită la jar de cărbune.

Se serveşte pe pâine secuiană cu cartofi. Între 3 şi 5 mai aţi putut găsi acest food truck la Hangar Gastropub, în zona Pipera, iar pe viitor va trebui să le urmăriţi pagina de Facebook aici pentru a afla pe unde mai mişună băieţii. Până una alta, între 10 şi 12 mai sunt la Timişoara Street Food Carnival, iar între 17 şi 19 mai ajung pe Piteşti Street Food Festival.

Judecând după fotografiile de pe pagina de Facebook, nu e vorba de mici clasici aici, ci de unii mai apropiaţi de chiftele, cu pastă de carne fragedă întinsă pe pita şi servită cu castraveţi muraţi. Meat Busters şi-au făcut un nume pentru carnea gătită în regim de slow cook şi preparatele pe bază de porc. Au şi un restaurant cu livrare la domiciliu în Timişoara, pe Strada Gheorghe Lazăr.

Sursa foto