Monte Banato lansează paste speciale pentru deserturi

0
2080

Monte Banato, producător de paste făinoase cu ou a lansat o specialitate inedită de paste în această lună. E vorba despre pastele special gândite pentru desert, un concept care nu a fost abordat prea des în România.

Aceste paste pentru desert sunt realizate dintr-o combinaţie specială de ingrediente şi vin sub 3 prezentări: bucle, melcişori şi cerculeţe. Conform IQAds, Monte Banato este lider de piaţă în segmentul pastelor făinoase cu ou din România. Pastele sunt populare în România, dar sub formă de Carbonara sau Quattro Formaggi, niciodată desert.

Ideea de paste la desert e totuşi folosită mult în afară, în bucătăria italiană şi americană. Pentru a îşi promova produsele brandul a început o campanie de clipuri video pe YouTube, în care prezintă reţete pe bază de paste, dar unele regândite. Mai jos vedeţi o reţetă specială de Paste Monte Banato cu mac, vişine şi sos de vanilie.

Puteţi pregăti paste cu lapte, scorţişoară şi nucă, să le combinaţi cu gem şi siropuri şi sosuri dulci. Se pot înlocui pişcoturile cu paste, să faceţi plăcinte cu paste şi migdale, sau să umpleţi făinoasele cu ciocolată neagră topită, apoi să le combinaţi cu îngheţată şi ricotta. Puteţi de asemenea să creaţi un soi de mini cannoli folosind aceleaşi produse Monte Banato.

Practic prăjiţi pastele, le daţi prin zahăr şi le umpleţi cu creme de tot soiul.