Netflix pregăteşte o emisiune culinară numită “Street Food”; Vine de la creatorii lui “Chef’s Table”

0
553

Netflix a început să fie activă în zona culinară odată cu show-ul “Chef’s Table”, iar acum pregăteşte un spinoff numit “Street Food”. Acesta va debuta în această lună şi vine de la aceeaşi echipă din spatele emisiunii mai sus amintite.

Debutul emisiunii are loc pe 26 aprilie, iar primul sezon “Street Food” se va axa pe bucătăria asiatică. 9 ţări vor apărea în emisiune (în 9 episoade), inclusiv Singapore şi India. Ideea este de a explora cele mai inedite şi pline de viaţă oraşe de pe glob şi de a prezenta poveşti unice ale localnicilor, împletite cu doze de cultură.

Punctul central al lui “Street Food” e totuşi munca bucătarilor din toată lumea, fie la o tonetă stradală, fie în restaurante de pe tot globul. Prima fotografie din emisiune se vede mai sus, prezentând superstarul thailandez Jay Fai. Acesta este primul chef care lucrează la un restaurant stradal şi a primit o stea Michelin. A devenit cunoscută în special pentru geniala sa omletă cu crab.

Reţineţi, noul show spune poveştile unor businessuri mici, de familie, cu mult suflet şi carismă, nu poveştile unor francize. Creierul din spatele acestor producţii este David Gelb, care a regizat genialul documentar “Jiro Dreams of Sushi”. Va colabora cu Brian McGinn, Andrew Fried şi Dane Lillegard.