Paprika TV dezvăluie programele din luna mai 2019: David Rocco în India şi bucătărie în stil francez

0
972

Deşi de abia a început luna aprilie, ne gândim deja la bunătăţile lunii mai. Paprika TV a dezvăluit programele pe care le pregăteşte pentru luna mai şi grila sa de luna viitoare. Avem bucătărie franceză, indiană şi un show de divertisment culinar.

Pe 2 mai are premiera emisiunea „Uprooted/ În stil francez”, de la ora 21:00. O urmărim pe Sarah Sharratt, o mamă din America de Nord, absolventă de Cordon Bleu şi gurmandă. Sarah începe o nouă viaţă în Franţa rurală şi are ocazia să experimenteze toate bunătăţile culinare din regiune şi să afle detalii despre cultura locală. Totul prin ochii persoanei care a ajuns prima oară în regiune. Emisiunea are 12 episoade, de câte 30 de minute.

Pe 4 mai debutează „David Rocco’s Dolce India”, sezonul 2, cu 13 episoade de 30 de minute. Începe la ora 19:00, iar dacă în această lună Rocco ne-a adus în miezul bucătăriei napoletane, acum vizitează India. Descoperă zonele ascunse şi mai puţin populare ale ţării şi prezintă efectele bucătăriei portugheze în Goa, dar şi comunitatea chineză din Calcutta şi tradiţiile punjabi din Amritsar. Toate completate cu preparate culinare inedite.

Pe 20 mai debutează „Good Chef Bad Chef”, ajuns la sezonul 10, cu 30 de episoade de câte 30 de minute. Bucătarul şef Adrian Richardson şi nutriţionistul Rosie Mansfield se vor duela gastronomic, în diferite stiluri de gătit. Adrian e pasionat de gusturile bune, carne şi răsfăţuri, dar Rosie preferă mâncarea sănătoasă şi contribuie cu cunoştinţe despre alimente cu efect terapeutic.

Emisiunea va prezenta ingrediente, reţete, bucătarii din toată lumea, teme gastronomice şi eterna bătălie între gustos şi sănătos.