O nouă îngheţată cu puţine calorii te ajută să dormi mai bine: Nightfood

0
5234

Un nou brand de îngheţată se laudă că ar avea puţine calorii şi ar ajuta consumatorul să doarmă mai bine. Experţii în somn i-ar fi dat deja undă verde, iar acest desert include ingrediente precum un amino acid numit glicină, dar şi magneziu, enzime digestive, proteine şi fibră. Nu are nici prea mult zahăr.

La prima strigare am crezut că are melatonină sau triptofan, dar se pare că nu e cazul. Nightfood se poate cumpăra doar online, dar în viitorul apropiat ajunge şi în supermarketuri. Nightfood a câştigat deja premiul de „Produsul anului 2019” la categoria Îngheţată. O găletuşă are doar 320 de calorii şi văd că sunt arome „cold brew”, un soi de frappuccino decaf, dar şi ciocolată cu mentă.

Toate ingredientele menţionate mai sus combat insomnia şi reglează nivelul intern de melatonină, reduc anxietatea şi stabilizează glicemia, pentru a ţine insulina sub control. Îngheţata standard poate distruge o noapte bună de somn, având numai ingrediente contraindicate după apus. E vorba despre zahăr, cofeină, ciocolată şi nu uităm nici de foarte multele calorii.

Sunt şi arome de cireşe, ciocolată, vanilie, cookie dough, caramel şi altele. Preţul unei găleţi de îngheţată este de 8 dolari per găleată, dar se cumpără numai în cantităţi mari, precum 8 sau 10. Le găsiţi pe Amazon.