OFERTA ZILEI: 10% extra reducere la electrocasnice și aparate de bucătărie Bosch pe Flanco

0
889
Bucătărie

În ultima săptămână v-am oferit și câteva articole informative despre reducerile pe care le-am mai găsit în online, iar astăzi am descoperit ceva nou. Pe Flanco este activă o campanie promo care îți aduce 10% extra reducere la produsele Bosch. Pentru că noi vizăm zona de bucătărie și preparare a alimentelor, ne axăm pe electrocasnicele incorporabile și pe aparatele de preparare a micului dejun.

De asemenea, oferta se aplică și pentru roboți de bucătărie, mixere și mașini de tocat. Important de menționat faptul că această ofertă este valabilă până pe data de 10 ianuarie 2021 (inclusiv data de 10). Pentru a beneficia de discount-ul extra de 10% va trebui să alegi plata cumpărăturilor cu cardul online.

Mai jos am listat 3 produse care mi-au atras atenția și care se potrivesc de minune în bucătăria oricui.

Prăjitor de pâine Bosch TAT6A114

Bosch TAT6A114

Un produs care nu ar trebui să lipsească din bucătărie este un prăjitor de pâine. Acest model Bosch TAT61114 mi-a atras atenția prin colorit și specificații. Are putere de 1090W, poate prăji 2 felii de pâine simultan și există 6 trepte de putere pentru a rumeni pâinea după preferințe. Se oferă control mecanic, suport chifle, tavă pentru firimituri și avem funcție de dezghețare, reîncălzire și de centrare automată a feliilor de pâine. Dacă plătești folosind cardul, prețul scade la doar 171 lei.

Robot de bucătărie Bosch MUMS2VM00

Bosch MUMS2VM00

Pentru a complica feluri de mâncare mai complicate ai nevoie și de un ajutor sub forma unui robot de bucătărie. Bosch MUMS2VM00 ar putea fi alegerea perfectă. Acesta vine cu un motor puternic de 900W și are 7 viteze + funcție Pulse. Se oferă bol de 3.8 litri din oțel inoxidabil și avem mixare planetară 3D pentru mixare rapidă și ușoară a ingredientelor. Se oferă control electronic, tel pentru amestecat, capac transparent și braț multifuncțional cu 3 posibilități de cuplare în poziții diferite. Vine cu multe accesorii la pachet, iar prețul este de 769 lei. Plătind cu cardul, suma scade la doar 693 lei.

Cuptor incorporabil Bosch HBA574BR00

Pentru final am păstrat cuptorul incorporabil Bosch HBA574BR00, cel care vă va permite să gătiți feluri de mâncare delicioase. Modelul de față este cu alimentare electrică, are volum de 71 litri și control electronic. Oferă display LED, 10 programe predefinite și vine cu o ușă din sticlă ce permite verificarea preparatelor de la interior. Se aduce și tehnologia de convecție aer 3D Plus, urățare pirolitică și avem și timer.

Bosch HBA574BR00

Cuptorul dispune de ventilator, grill, iluminare interioară, dar și de încălzire superioară/inferioară și încălzire rapidă. Există un program dedicat pentru a prepara Pizza și ca măsură de siguranță Bosch implementează aici o funcție de blocare acces copii. Un detaliu care m-a atras este că avem o funcție de distribuire a căldurii rapid și uniform în întregul cuptor.

Se pot prepara astfel simultan până la 3 niveluri. Aromele nu se amestecă și puteți găti mâncăruri dulci și sărate în același timp. Acest cuptor costă 2.649 lei, dar dacă alegi plata cu cardul, atunci suma va scădea cu 10% la 2.385 lei.

Toate produsele Bosch ce beneficiază de 10% extra reducere la plata cu cardul pot fi găsite pe Flanco aici!