Michelle Obama anunţă o emisiune culinară pentru copii, disponibilă pe Netflix din martie

0
677

Soţii Obama pregătesc o serie de emisiuni, programe şi podcasturi, pe care le vor lansa în următorii ani. Michelle Obama are deja un podcast pe Spotify, iar acum a anunţat şi o emisiune de gătit pentru copii şi părinţi, care va sosi pe Netflix. Fosta primă doamnă va produce şi va fi protagonistul seriei „Waffles + Mochi”, care are premiera în martie 2021.

În vârstă de 57 de ani, Michelle Obama va colabora cu două păpuşi în stil Muppets, pe numele de Waffles şi Mochi. Împreună vor merge la magazin, vor alege cele mai bune ingrediente şi vor găti sustenabil şi eco-friendly, dar şi sănătos. De asemenea vor intra în restaurante, ferme şi case din toată lumea, încercând reţete inedite alături de mari bucătari, dar şi de celebrităţi şi copii. Michelle va juca rolul unui proprietar de supermarket care îi ajută pe cei doi protagonişti blănoşi în călătoria lor pe glob.

Premiera are loc pe 16 martie. Tema show-ului se aliniază cu campania de sănătate „Let’s Move”, desfăşurată de soţia lui Barack pe durata mandatului său. Pe atunci scopul era de a stopa obezitatea infantilă în SUA. Printre iniţiativele implicate s-a numărat uşurarea accesului la mâncare sănătoasă, ieftină şi creşterea activităţii fizice a celor mici. Noua producţie Netflix are darul de a aduce amuzamentul în casă, dar şi inspiraţia pentru a găti mai aromat, sănătos şi prietenos cu mediul.

Soţii Obama au semnat o înţelegere cu Netflix în 2018 pentru a produce filme şi seriale. O primă producţie a fost „Becoming”, un documentar apărut în mai 2020 despre viaţa fostei Prime Doamne post preşedinţie. Compania de producţie a soţilor Obama a generat şi pelicula „American Factory”, care a câştigat Oscarul pentru Cel mai Bun Documentar.