OFERTA ZILEI: Mașină de pâine Tefal Pain Plaisir PF220 la sub 420 de lei

0
934
Tefal

Îmi amintesc faptul că anul trecut la debut de pandemie erau la mare căutare mașinile de pâine, prețul lor crescând serios la acea vreme. Acum lucrurile s-au mai calmat și putem găsi aparate la sume atractive, cum este și cazul modelului Tefal Plain Plaisir PF220. L-am găsit astăzi la eMAG acolo unde costă sub 420 de lei.

Această mașină de pâine de la Tefal are o putere de 700W, capacitate de 1kg și următoarele dimensiuni: 29 cm (lățime) x 31 cm (lungime) x 29 cm (adâncime), greutate 3.8 kg. Vine cu panou de comandă digital, oferă 3 grade de rumenire, dar și o funcție de păstrare la cald. Am aflat că modelul de față este ideal și pentru persoanele cu intoleranță la gluten. Un detaliu important de luat în calcul.Tefal

Sunt utile și cele 17 programe dedicate pentru pâine perfectă și nu doar atât. Există 3 programe fără gluten prin care poți coace pâini sănătoase, prăjituri și pâine dulce. Poți folosi o gamă largă de făină fără gluten și amestecuri. Îmi place mult și funcția de pornire întârziată care ne permite să ne trezim cu pâine proaspătă în fiecare zi.

Tefal

Există și o carte de rețete inclusă la pachet pe care o poți răsfoi și descoperi delicii culinare ce pot fi preparate aici.

Programe Tefal Plain Plaisir PF220:

  • 3 programe fără gluten: pâine, pâine dulce,prăjituri
  • 7 programe pentru pâine: normală, rapidă, franțuzească, dulce, integrală, rapidă, de secară
  • 7 programe pentru alte tipuri de preparate: dospit, paste, prăjituri, copt, terci, cereale, gem

După cum poți vedea, poți prepara multe soiuri de pâine, în funcție de preferințe. Asta nu este tot, pentru că aparatul Tefal de față îți permite să gătești și paste, prăjituri, terci. Ba chiar să faci cereale sau gem. Poți alege și mărimea pâinii pe care vrei să o pregătești și tot ce ai de făcut este să adaugi ingredientele.

Poți da startul imediat sau programa pornirea aparatului la ora dorită. Odată gata, pâinea va fi menținută la cald timp de o oră. Tefal Plain Plaisir PF220 costă doar 419.99 lei azi pe eMAG și o poți achiziționa de aici!