Dodo Pizza România anunţă lansarea unui nou sortiment de pizza: pizza gourmet Chicken Blue Cheese

1
1020

Dodo Pizza, una dintre pizzeriile cele mai revoluţionare din România a anunţat în această săptămână lansarea unui nou sortiment de pizza: pizza gourmet Chicken Blue Cheese. De ce am spus că este „revoluţionară”? Pentru că a inaugurat conceptul de a putea să vezi live via webcam cum este pregătită pizza ta, cu filmare direct în bucătăria restaurantului.

În plus franciza Dodo Pizza îţi promite livrare în 60 de minute. Anul 2021 începe cu o lansare de sortiment de pizza, în acest caz pizza Chicken Blue Cheese. Acest sortiment nou conţine piept de pui, blue cheese (brânză cu mucegai albastru), roşii proaspete, mozzarella, ierburi italiene, ceapă roşie şi sos de caşcaval. Pizza se poate comanda din toate locaţiile Dodo Pizza din România. Comenzile se pot face la numărul de telefon *3636, de pe site-ul https://dodopizza.ro/, dar şi din aplicaţia Dodo Pizza.

Toate reţetele de pizza sunt dezvoltate cu atenţie de către specialişti gastronomi ai reţelei internaţionale Dodo Pizza, într-un centru R&D din Moscova, cu sprijinul specialiştilor locali. În lista de pizze disponibile în România se mai află preparate inedite, precum pizza în formă de inimă, pizza cu pui şi pesto, cea cu chipotle şi sos ranch sau Dracula (pepperoni, chorizo, jalapeno, chipotle).

Brandul Dodo Pizza este prima master franciza a reţelei şi prima franciză internaţională, cu prezenţa în România din 2014. Are 7 locaţii, dintre care 5 în Bucureşti (Aviaţiei, Sos Pipera 44, Berceni, Bd Alexandru Obregia, 19B, Dristor, Str Istriei, 1A, Militari, Sos Virturii, 1E, Veranda Mall, Str. Ziduri Moşi, 23) şi două în Braşov. Acolo îi găsiţi în Coresi, Str. Zaharia Stnacu, 1 şi Făget, Bd. Gării 1.

La nivel internaţional Dodo Pizza se află în 14 ţări şi are peste 685 de pizzerii.