OFERTA ZILEI: Oala sub presiune electrică Tefal CY505E30 One Pot costă acum sub 400 de lei și te ajută să prepari orice, chiar și pizza

0
591
Tefal CY505E30 One Pot

Continuăm astăzi cu seria de articole informative și descoperim o ofertă unde nu ne-am fi așteptat, chiar pe PC Garage. Magazinul specializat în comercializarea de soluții IT are și electrocasnice de bucătărie, iar un preț foarte bun am găsit aici pentru Tefal CY505E30 One Pot. Este vorba despre o oală sub presiune electrică în care poți prepara orice îți trece prin cap, chiar și pizza.

Dacă ai nevoie de un asemenea dispozitiv care să te ajute să prepari feluri variate de mâncare, poți citi în continuare acest articol și afla ce știe aparatul. În primul rând află pe modelul de față Tefal CY505E30 OnePot are putere de 1200W și capacitate de 6 litri. Oferă control digital, timer și 4 tipuri de gătire: aburi, coacere, prăjire, fierbere. Are sistem de control al temperaturii și nelipsitul sistem de siguranță.

Tefal CY505E30 One Pot

Ni se oferă funcție de start întârziat, cât și funcție de menținere la cald. Aparatul vine însoțit de un bol, o spatulă, 1 coș pentru gătit la aburi și un recipient pentru dozarea ingredientelor. Primim în cazul de față și display, carcasă din inox termoizolantă și alimentare la 220V-240V. Tefal CY505E30 One Pot îți permite să petreci timpul cu musafirii în timp ce mâncarea se gătește singură, fără nevoie de monitorizare.

Avem multe programe automate de gătit aici. Poți prepara astfel orez, ovăz, tocană, terci, paste și legume. Poți găti și carne, supă, aluat, ba chiar și pizza dacă îți vine să crezi. În aceeași oală se pot prepara și altele precum gem sau cremă de brânză. În cutie vei descoperi și o carte de rețete, sau îți poți crea propriile rețete grație funcției Do It Yourself care permite personalizarea timpului de preparare.

Caracteristici Tefal CY505E30 One Pot:

 • funcționalitate de multicooker;
 • 25 de programe presetate: orez, ovăz, mâncare pentru bebeluși, gătire sub presiune (mică, medie, mare), coacere, 3 nivele de gătire pentru tocană/supă, 3 nivele de gătire la abur, 7 nivele de rumenire, 3 nivele de prăjire, gătire lentă și reîncălzire;
 • Bolul sferic inovativ asigură o difuzie ideală a căldurii pentru o gătire uniformă;
 • Funcție Manuală;
 • Funcție de pastrare la cald până la 24 de ore;
 • Carte de rețete inclusă în pachet;
 • Capacul oferă o închidere sigură, complet etanș, pentru o utilizare sigură și fără griji;
 • Reduce timpul de gătire datorită preparării sub presiune;
 • Spatulă, recipientul pentru dozarea ingredientelor și coșul sunt compatibile cu mașina de spălat vase;
 • Pornire Automată de până la 24 de ore ;
 • Capacitate totală vas de gatire: 6L;
 • Capacitate utilă (pana la semnul MAX): 4L.

Apropo de funcțiile Pornire Automată și Păstrare la Cald de care vorbeam mai sus, acestea au o durată de până la 24 de ore. Capacul pentru închidere etanșă oferă siguranță sporită și accesoriile sunt compatibile cu mașina de spălat. Oala sub presiune Tefal CY505E30 One Pot este disponibilă acum în oferta PC Garage pentru doar 399,99 lei și există și o versiune resigilată la 359,99 lei dacă ești interesat. O poți comanda de aici!