PENNY deschide un nou magazin în judeţul Suceava

0
1324

PENNY România îşi continuă extinderea prin deschiderea unui nou magazin în Dumbrăveni, judeţul Suceava. În acest mod lanţul de magazine ajunge la un total de 279 de unităţi. Noul magazin din Dumbrăveni are o suprafaţă totală de 854.67 metri pătraţi şi 4 case de marcat.

Cei 14 angajaţi îi aşteaptă pe clienţi la cumpărături de luni până sâmbătă între orele 07:300 şi 21:00. Duminică programul începe la 08:00 şi se termină la 19:00. Magazinul dispune de 61 de locuri de parcare, dintre care 3 sunt pentru persoane cu dizabilităţi. Designul noului magazin din Dumbrăveni este unul modern şi primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienţi este îmbunătăţită mulţumită unei secţiuni extinse de produse proaspete, mărci proprii.

Există şi o semnalizare mai vizibilă a promoţiilor şi a categoriilor principale de alimente. PENNY oferă şi produse semipreparate pentru cei care nu au timp să gătească, dar şi alimente refrigerate, congelate şi ready to eat. În ianuarie 2021 am aflat că Glovo a început o colaborare cu PENNY în Bucureşti şi Oradea pentru livrări rapide de produse. În vara trecută PENNY anunţa şi livrări prin platforma Lyvra. PENNY s-a rebranduit astfel din fostul Penny Market în vara lui 2020.

PENNY este un magazin al grupului german REWE şi este unul dintre cei mai activi retaileri din România, având un magazin deschis aici din 2005. Reţeaua este deservită de 3 centre logistice din localităţile Ştefăneştii de Jos, Turda şi Bacău. Are 279 de magazine şi 5000 de angajaţi.